BPW Klub Pula: Promoviran film o ženskom poduzetništvu VIDEO

BPW Klub Pula: Promoviran film o ženskom poduzetništvu VIDEO-122726

POTIČE SE ŽENSKO PODUZETNIŠTVO

 U pulskom Circolu je u ponedjeljak 29.11. održana promocija filma BPW Pula  u produkciji Medvida. Film predstavlja jedinstven poduzetnički poduhvat i prikazuje uspješne istarske poduzetnice, a iza organizacije snimanja filma stoji BPW Klub Pula. Regional Express dio je BPW mreže te podržava i promiče žensko poduzetništvo i aktivno se pojavljuje u filmu uz mnoštvo poznatih tvrtki i imena.

Cilj je kako kažu iz BPW-a, lobiranje, umrežavanje i poticanje ženskog poduzetništva. Fim ide u distribuciju, a može se se vidjeti OVDJE .

Od samog osnivanja udruge, u ožujku 2001.g., udruga BPW Prvi hrvatski klub Pula radi na vidljivosti istarskih poduzetnica, promičući  i potičući  sve njihove pojavne oblike poduzetništva. BPW Pula ima oko 200 članica i počasnih članica.'Poslovno informiranje, educiranje i lobiranje poprima novu dimenziju u pandemijskim uvjetima. Zato smo odmah početkom 2020. kreirale BPW web katalog na hrvatskom talijanskom i engleskom jeziku koji je dostupan na  https://www.bpw.hr/web-katalog.html .
I sve ostale naše brojne aktivnosti  prilagodile smo u početku na hibridni oblik, a kasnije online.
Ove godine prijavile smo projekt filmske reklamne promocije  poduzetnica, kojeg nam je sufinancirala Istarska županija, ostale troškove pokrile su same poduzetnice , udruga  BPW i produkcija Medvid.
Kroz filmsku priču prikazuje se tipični dan jedne obitelji, od ustajanja i objedovanja, odlaska na posao, slobodne aktivnosti, pa do večeri. U filmu sudjeluje tridesetak poduzetnica, od kojih i dvije iz naše partnerske slavonske udruge Ženska perspektiva. Film će biti dostupan i na YouTube.


Sagledavajući zastupljenost poduzetnica u web katalogu i u Promo filmu, dolazi se do zaključka da je žensko poduzetništvo u našem okruženju zastupljeno u svim gospodarskim djelatnostima.
Obzirom da se radi o mikro poduzetnicama, naša BPW sa zahvalnošću pozdravlja sve vidove medijskog praćenja, jer na taj način pomažete graditi našu zajednicu', izjavila je predsjednica Kluba Alida Perkov.

 

(REX)

Video vezan uz članak