Audicija za znanstveno fantastični igrani film Štriguni

Audicija za znanstveno fantastični igrani film Štriguni-128500

 CASTING CALL // POREČ i PAZIN  
Istarska kulturna agencija poziva amaterske (odrasle) glumce i glumice te dječake (isključivo) u dobi od 7 do 11 godina na audiciju za znanstveno fantastični film “Štriguni” Alda Tardozzija koji će se snimati u siječnju 2023. Audicije će se održati u Pazinu i Poreču.

PAZIN:

Prostorije Društvo Naša djeca Pazin/ Centar za mlade Alarm Pazin (Adresa: 154. brigade Hrvatske vojske 4, Pazin) u petak, 15. srpnja 2022., s početkom u 11 h (predviđeno trajanje do 20 h, stanka od 15 do 16:30 h).

POREČ:

Prostorije Zajednice Talijana Poreč- Comunita Degli Italiani Parenzo (Adresa: Trg slobode 6, Poreč) u subotu, 16. srpnja 2022., s početkom u 11 h (predviđeno trajanje do 20 h, stanka od 15 do 16:30 h).

 

U prijavi molimo da navedete ime i prezime, dob te eventualno glumačko iskustvo i/ili članstvo u kulturno-umjetničkim društvima (dramski studio, glazba, ples).

Film je sufinanciran sredstvima HAVC-a i HRT-a, a producira ga Živa produkcija. Podršku filmu pružaju IKA-Istarska kulturna agencija-Agenzia culturale Istriana i Istria Film Commission.

Prijave se zaprimaju putem e-mail adrese: petra_radin@yahoo.com

 

Više informacija o filmu možete pronaći na sljedećim linkovima:

https://www.facebook.com/strigunifilm

https://havc.hr/img/newsletter/files/web%20obrazlozenje%20proizvodnja%20dugi%20igrani.pdf