Arena premala za premijeru Harry Pottera

NAKON FILMA U ZEMLJI ČUDESA, ODRŽAN KONCERT STAMPEDA U CIRCOLU
Sinoć je pulska Arena bila premala za sve one koji su htjeli pogledati hrvatsku premijeru filma Harry Potter i Princ miješane krvi. Tražilo se sjedalo više, a bilo je i onih koji su sjedili na travi ne bi li pogledali trenutno najpopularnije filmske uratke. Arena je nakon što su ušli naposljetku i oni koji su po sat vremena čekali na ulaz, bila ispunjena do zadnjeg mjesta i takva je pružala veličanstveni prizor.
Film U zemlji čudesa redatelja i scenarista Dejana Šorka, koji je prethodio premijeri filma Harry Potter i Princ miješane krvi,  jako je dobro prihvaćen sudeći prema reakciji gledatelja. Glavni lik ovog filma - devetogodišnja djevojčica Alica koju je odlično dočarala 12 – godišnja Marija Stjepanović, oduševila je publiku svojom uvjerljivom glumom, ali i činjenicom da je najmlađa glavna glumica ovogodišnjeg Nacionalnog programa. U glavnim ulogama još nastupaju Borko Perić, Dora Lipovčan i Franjo Kuhar. Od sporednih glumaca, spomenimo Tarika Filipovića.
Očekuje se da će ovaj, po nekima favorit među prikazanim filmovima, biti pri samom vrhu bodovne ljestvice. Za sada vodi ljubavna komedija Vjerujem u anđele, slijede Zagrebačke priče – omnibus, te film Crnci.
Nakon filma U zemlji čudesa, u Circolu se održao koncert grupe Stampedo na kojemu su se susreli glumci, organizatori festivala, ali i mnogi koji su utjehu u koncertu potražili zbog propuštenog mjesta za Harry Pottera i Princa miješane krvi. (D.F./Foto: M. Angelini)