Zavrtimo se u KOTAČu

DC ROJC, PETAK I SUBOTA
Pred nama je još jedan uzbudljiv vikend u klubu KOTAČ,  koji se nalazi u prizemlju Društvenog Centra Rojc u Puli.
Vikend započinje već večeras kada će se održati program „Slušamo ploče“. Riječ je o programu gdje će se preslušavati značajni albumi domaće, regionalne i svjetske produkcije.  Preslušavanje albuma biti će popraćeno britkim i duhovitim komentarima urednika i voditelja Borisa Bjelice.  Doznat ćete sve pojedinosti o izvođačima čije albume preslušavamo te kako su albumi nastali. Za prvo izdanje programa "Slušamo ploče" odabrana su dva albuma:

PRINCE - "Purple rain" (1984)
BEASTIE BOYS - "Licensed to ill" (1986)
Početak je u 20h a ulaz je slobodan.

U petak 19. siječnja na rasporedu je drugo izdanje „From Down to Tempo“ programa koji je posvećen elektronskoj glazbi, od ambijentale do techno beatova. Gosti drugog izdanja su DJ i producentski duo iz Labina  Mo'Funk & Asta Nova te mlada Puležanka Li La. Početak je u 22h a ulaz je slobodan.

Konačno, u subotu 20. siječnja održati će se drugo izdanje programa pod nazivom "Roll your Punk". Riječ je o programu kluba Kotač koji je posvećen punk- rock glazbi i sličnim žanrovima. Cilj je poticanje mladih da se bave glazbom, njihovo umrežavanje i međusobna suradnja bendova kao i popularizacija, prije svega domaće a i strane punk- rock scene.

Prvi "Roll your Punk" u formi koncerta održan je 23. prosinca 2017. u sklopu 11. Seasplash platforme gdje su nastupili Mašinko, FOB i Kani Bastardi.

Njegovo drugo izdanje biti će slušaonica na kojoj će se vrtiti isključivo punk- rock vinili, a za selekciju se brinu; DJ Rotten iz Rijeke te domaćin Dale Nixon. Početak je u 22h a ulaz je slobodan.

U sve dane događanja, nakon 23h ulaz u klub Kotač je s bočne strane Rojca, ispod Monte Zara.

(REX)

Facebook komentari