Vatreni odradili zadnji trening uoči susreta sa Švedskom

NEDJELJA, 11. LISTOPADA U 18 SATI, HRVATSKA - ŠVEDSKA
Izbornik Zlatko Dalić na glavnom je travnjaku stadiona Maksimir okupio momčad bez izostanaka, koja je trenirala u dobrom raspoloženju i uz povoljne vremenske uvjete. Vatrene u Zagrebu očekuju dva uzastopna ispita u Ligi nacija, dvoboji sa Švedskom i Francuskom, pozitivni ishodi kojih mogu značajno popraviti položaj Dalićeve momčadi u završnici ovog prestižnog Uefinog natjecanja.

Spoemino samo da je rok za kupnju ulaznica putem Interneta, danas, 11. listopada 2020. do 12:00 sati za utakmicu protiv Švedske, odnosno 14. listopada 2020. do 12:00 sati za utakmicu protiv Francuske ili do rasprodaje ulaznica.

Ulaznice će putem interneta biti dostupne na portalu za ulaznice, gdje možete pronaći detaljne informacije o prodaji ulaznica i načinima plaćanja.

Upozoravamo navijače da će pri ulasku na stadion redari provjeravati točnost osobnih podataka na ulaznicama te kako će navijačima koji pokušaju ući na stadion s ulaznicom na drugo ime ulaz biti onemogućen. Stoga upozoravamo navijače da ne kupuju ulaznice na "crnom tržištu" s drugim podacima na ulaznici.

Podsjetnika radi, UEFA je u svojim natjecanjima dopustila povratak gledatelja do 30 posto kapaciteta stadiona, koji je u slučaju Maksimira smanjen zatvaranjem istočne i južne tribine koje su oštećene u potresu.

Svatko tko ulazi na stadion mora što češće dezinficirati ruke i održavati preporučenu fizičku udaljenost između sebe i drugih gledatelja.

OBVEZE NOSITELJA ULAZNICE

Zbog trenutačne pandemije koronavirusa, opći uvjeti za prodaju ulaznica sadržavaju i sljedeće obveze nositelja ulaznica:

1. Nositelji ulaznica ne smiju dolaziti na stadion i moraju kontaktirati nadležne lokalne zdravstvene ustanove ako imaju bilo koji od simptoma bolesti COVID-19.

2. Nositelji ulaznica ne smiju doći na stadion u razdoblju od 10 dana od pozitivnog testa na SARS-CoV-2, kao ni ako su u posljednjih 14 dana bili u bliskom kontaktu s nekim tko je imao pozitivan test na SARS-CoV-2.

3. Nositelji ulaznica moraju potvrditi da su svjesni i obaviješteni o svim rizicima povezanim s trenutačnom pandemijom.

4. Nositelji ulaznica moraju obavijestiti zdravstvene ustanove te organizatore utakmice ako unutar 48 sati nakon utakmice dobiju pozitivan nalaz testiranja na SARS-CoV-2.

5. Nositelji ulaznica moraju preuzeti obvezu poštivanja svih stadionskih pravila, uključujući:

- Gledatelji su obvezni nositi zaštitnu masku za lice koja prekriva njihova usta i nos cijelo vrijeme dok se kreću u krugu stadiona (dok čekaju u redu za ulaz na stadion ili u redu za posluživanje hrane i pića ili u redu za WC, dok ulaze na stadion, dok se kreću po tribinama do svoga mjesta i prilikom bilo kakvog drugog kretanja po stadionu). Nakratko će skinuti masku tijekom sigurnosne provjere na ulazu, a kad sjednu na svoje mjesto trebaju skinuti masku s lica.

- Održavanje fizičke udaljenosti, uključujući udaljenost od drugih gledatelja i radnika na stadionu, osim ako ih drugačije obavijesti nadležna osoblje na stadionu ili ako su primijenjene fizičke pregrade (npr. pregrade od pleksiglasa).

- Korištenje sjedala koje im je dodijeljeno, čime se osigurava fizička udaljenost između svih sjedala za koja su ulaznice izdane.

- Nekorištenje ijednog drugog sjedala osim onoga koje im je dodijeljeno njihovom ulaznicom.

Gledateljima koji odbiju poštivati ove odredbe neće biti dopušten ulazak na stadion te će u slučaju nepoštivanja navedenih odredbi za vrijeme boravka na stadionu biti ispraćeni sa stadiona.

Gledateljima se također preporučuje:

1. Redovita dezinfekcija ruku sredstvom za dezinfekciju koje će biti dostupno na stadionu.

2. Izbjegavanje gužvi i boravljenja u skupinama od više osoba.

3. Preuzimanje i korištenje aplikacije za praćenje kontakata.

4. Korištenje beskontaktnih načina plaćanja.

(rex/foto HNS)

Facebook komentari