U Pevex isključivo po građevinski materijal, Bauhaus kompletno zatvoren

PEVEX I BAUHAUS PROMIJENILI NAČIN POSLOVANJA
Sukladno odluci Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske prodavaonice Pevexa i Bauhausa promijenile su način rada.

Pevex se kao prodajni samoposlužni centar zatvorio za kupce i radi isključivo kao beskontaktni izložbeni prostor građevinske robe u koji se regulira ulazak kupaca kako bi se pridržavalo higijenskih mjera. Nakon narudžbe i plaćanja roba se izdaje isključivo na skladištu.
Dakle, u kupnju namještaja ili bijele tehnike se ne može, ali može se kupiti građevinski materijal.

Točni postupak kupnje unutar prodajnog centra Pevex izgleda ovako: kako se radi o isključivo izložbenom prostoru, kupci ne smiju uzimati robu sami već trgovci idu s kupcem 1 na 1 na 2m razmaka i zapisuju narudžbu. Na temelju odabranog, daju ponudu kupcu koju oni plaćaju. Nakon toga robu kupac preuzima u skladištu.

Također, Pevex izložbeni prostor primjenjuje mjere pojačane higijene tako što obavlja svakodnevno čišćenje svih prostora, osigurava punktove s dezinfekcijskim sredstvima za ruke, dok su ugostiteljski objekti zatvoreni.


Bauhaus također u ovo izazovno vrijeme želi u potpunosti zaštititi svoje kupce i zaposlene te su odlučili privremeno obustaviti rad svih maloprodajnih poslovnica dok se nastala neizvjesnost ne razjasni.

Ispred pulskog Bauhausa stoji sljedeći natpis: „Cijenjeni kupci, Bauhaus ne radi do daljnjeg. Prijem robe radi normalno.“


I iz Pevexa i iz Bauhausa preporučuju da za kupnju njihovih proizvoda građani koriste web shop jer je on-line kupovina jednostavna i ugodna, a u ovom trenutku i najsigurnija.

(Rex/foto:Manuel Angelini)

Facebook komentari