Tri želje, jedna čarolija…

DIJELIMO KARTE ZA PREDSTAVU ALADDIN!!!
Iz carstva pješčanih dina, safira i dimija stiže nam priča o siromašnom dječaku koji je prisiljen krasti kako bi preživio. Njegovo su bogatstvo dobro srce i vjera u bolje sutra, koji mu daju snagu u borbi za nemoguću ljubav princeze Zaire.

U pustolovini osvajanja princezinog srca i Sultanove naklonosti pomoći će mu njegov vjerni pratitelj Habib i novi prijatelji: Duh iz čarobne svjetiljke i Leteći tepih. Šarolika će družina savladat čak i najopasnije prepreke zlog čarobnjaka Yasina.

Ovo je predstava koja će vas sigurno nasmijati, ostaviti bez daha, a možda i navesti da pustite suzu... Zavirite u veličanstveni svijet bliskog istoka i poletite s nama u svijet mašte!

Regional express i Teatar Naranča daruju vam za nedjelju, 18. rujna dva puta po dvije karte za predstavu Aladdin koja je osmišljena prema motivima iz 1001 noći.
Ukoliko ispod naše Facebook objave točno odgovorite na nagradno pitanje, podijelite objavu s Regionalovog Facebook zida na svoj Facebook zid, karte su uz malo sreće vaše! Imena dobitnika objavljujemo u četvrtak, 15. rujna u 12 sati. Pratite nas na portalu i na Facebooku!


Nagradno pitanje: Kako se zove Aladdinov vjerni pratitelj?

Adaptacija i režija: Majkl Mikolić
Glazba: Branko Radić
Scenografija: Breza Žižović, Katja Taljat
Kostimografije: Neven Mihić
Koreografije: Katja Rabar
Tekstovi songova: Luka Juričić
Frizure: Andrea Licul
Šminka: Petra Kodela
Suradnici: Marina Štembergar, Studio Partyzan, Zoran Burazerović
Tehničko vodstvo: Anton Modrušan - Toni

Igraju: Monika Mihajlović, Majkl Mikolić / Ugo Korani, Luka Juričić, Katja Rabar, Lino Brozić, Franjo Tončinić, Gea Gallo / Erik Vido, Ena Bratić, Gea Modrušan, Roberta Stevanović, Martina Gašparović, Šima Kastelc, Luka Rudan, Ivan Roce, Matilda Nikić, Lucija Pajca, Marko Hasanović

Termini: 17.9. (subota) u 20:00 sati – premijera, 18.9. (nedjelja) u 18:00 sati, 24.9. (subota) u 18:00 sati, 25.9. (nedjelja) u 11:00 sati
Trajanje: 55 min
Dobna skupina: +3
Informacije i rezervacije: teatar.naranca@gmail.com, 095 52 22 505

(rex/foto arhiva)

Facebook komentari