SIndikati: Zatvorena su vrata za kooperante LIVE

POSLATI ĆEMO DOPIS I TRAŽIMO SJEDNICU VLADE , ŠTRAJKAŠI KONTROLIRAJU ULAZ
Drugi dan  štrajka u koji su jučer stupili zajednički sva tri sindikata koji djeluju u Uljaniku, započeo je relativno mirno. Na kapiji Uljanika su redari štrajkaškog odbora koji od 4 sata ujutro kontroliraju ulaz.  Novinarima su se u 9 sati  obratili predstavnici sindikata. Pogledajte izjave čelnika sindikata.

Zvršio sastanak štrajkaškog odbora u Uljaniku

Objavljuje Regional Express u Petak, 22. ožujka 2019.

 

Ulaz je omogućen samo radnicima Uljanika, štrajkaški odbor prisutan je cijelo vrijeme te su tako onemogućili ulazak kooperantima koji rade na polarnom kruzeru. Regional Express saznaje da je vani ostalo oko 600 radnika kooperanata koji su jutros pokušali ući u krug brodogradilišta no pušteni su samo zaštitari koji borave na kruzeru.

Upute radnicima su jasne. Štrajk se odvija na radnim mjestima i dalje prema odlukama i pozivima štrajkaškog odbora. Radnicima će ulaz biti omogućen samo na jednom mjestu, a automobilima je ulaz zabranjen.

U jutranjim satima održan je sastanak štrajkaškog odbora nakon čega su se redstavnici obratili medijima. Pogledajte kako je to izgledalo jutros na porti Uljanika. Član uprave nije bio raspoložen za razgovor, pa smo porazgovarali s redarom. REX)

Facebook komentari