RMF u Rovinju najavljuje velika glazbena imena, domaće i demo bendove

MASSIMO SAVIĆ, TBF, MAJKE, HLADNO PIVO....
Od utorka, 27, prosinca u Rovinju započinje veliki Festival kreativnog glazbenog stvaralaštva - Rovinj Music festival koji donosi neka od najpoznatijih imena hrvatske glazbene scene. Tako će u utorak, 27. prosinca na Trgu Maršala Tita u Rovinju nastupiti Goran Bare i Majke uz predgrupu God Name iz Poreča, u srijedu, 28. prosinca su na rasporedu TBF  - The Beat Fleat, kojima će kao predgrupa nastupiti pulska Dogma, a u četvrtak, 29. prosinca svirati će Hladno pivo uz predgrupu Običan svijet. U petak, 30. prosinca očekuje se veliki koncertni spektakl „Sings standards with Kristian Terzić & The band“ Massima Savića koji će nastupiti u kazalištu Gandusio. Atmosferu će na Silvestarsku noć zagrijavati nekoliko bendova -  Master Band, Dream Project, RMF Band i V.I.P. RMF band koji će nastupati svaki drugi dan od 17 do 20 sati. Za sve dane koncertnih događanja legendi hrvatske glazbene scene odvijati će se i nastup, te natjecanje deset demo bendova.
U  utorak, 27. prosinca nastupiti će demo bendovi: Spremište, Davidian, Wasted Generation, Merkur, Palazzo Ploech, te u 1 sat Depression nakon čega će se održati proglašenje pobjednika prve polufinalne večeri. U srijedu, 28. prosinca snage će odmjeriti Mala vida, Moskva, Co Da, Fancy filter, Frantic, a u 1. sat nastupiti će The Link20, te slijedi proglašenje pobjednika druge polufinalne večeri. U četvrtak, 29. prosinca u 23. sata nastupiti će četiri finalista, a u 1 sat Big wave band kada će se ujedno proglasiti finalisti RMF - a.
"Festival je ostvaren u suradnji sa Gradom Rovinjom i Turističkom zajednicom Grada Rovinja, te su i cijene smještaja prilagođene i iznose promotivnih 11 eura po noćenju, a vrijede za vrijeme trajanja Festivala“, rekao je Darko Zgrabljić iz diskografske kuće Apeiron. Dodao je da su do sada svi bendovi potvrdili nastup, da posjetitelje očekuje izuzetno bogati revijalni program, a kao posebne goste najavio je "The Smoking Kids“ sa Hvara. Riječ je o 13 - godišnjim klincima koji će gostovati na finalnoj večeri, prije Običnog svijeta i Hladnog piva".
Za sve posjetitelje biti će postavljena dva šatora koji će pokrivati cijelu manifestaciju RMF - a. U jednom će se odvijati revijalni program, moći će se kupiti hrana i piće, dok će u drugom nastupati veliki bendovi.
Cijena ulaznica za sva tri dana Festivala je 130 u pretprodaji i 150 kuna na dan koncerta. Cijena ulaznice je 50 kuna za svaki dan, a za natjecateljski dio Festivala, ulaz će biti slobodan. Za koncert Massima Savića Ulaznica će u pretprodaji iznositi 80, a na dan koncerta 90 kuna. (D.F.)

Facebook komentari