Sedmo kolo GIANT MTB Zimske lige Istre i Kvarnera spušta se do mora

OVE NEDJELJE U NOVIGRADU!
Giant Zimska liga Istre i Kvarnera približava se svom finalu. Sedmo, a ujedno i predzadnje kolo organiziraju BK Novigrad kojima je ovo treća sezona organizacije iako pojedini članovi sudjeluju još od 2010. godine. Uz dobru atmosferu ovo "morsko" kolo će zasigurno približiti osjećaj proljeća i njegov skori dolazak.

Staza glavne utrke u dužini od oko 6 km sastoji se od kratkih uspona i spusteva, singletrackova i slaloma kroz šumu te vožnje po plaži. Dinamična i zabavna staza koja nije tehnički zahtjevna biti će zanimljiva vozačima svih nivoa. Dječja utrka se vozi na kraćoj posebno prilagođenoj stazi za djecu koja se nalazi u neposrednoj blizini mjesta prijava, a održati će se prije glavne utrke i to u 12 sati.

Najbrži natjecatelji dobivaju diplome po svim kategorijama, a za sve natjecatelje organizirana je tombola Sponzora GIANT HRVATSKA na kojoj možete osvojiti vrijedne poklon bonove. SmartGrow natjecatelje i dalje prati sa svojim praktičnim nagradama kao i utrka MTB Slavnik koji daruje jednog punoljetnog natjecatelja s besplatnom startninom. Nagradnom fondu se od šestog kola pridružio i organizator maratona GroAlps koji će također jednog punoljetnog natjecatelja nagraditi s besplatnom startninom za svoje prvo izdanje maratona koji će se održati 27. svibnja ove godine.

Nakon utrke svim natjecateljima je osiguran topli obrok. Prijave počinju od 10:30 i traju do 12 sati, a za povoljniju kotizaciju od 30 kuna potrebno je predprijaviti se na stranici prijavim.se! Na dan utrke prijava iznosi 50 kuna. Detaljnije informacije možete pronaći na FB stranici lige!
Ne propustite u nedjelju 18. veljače - uz BK Novigrad još jedno kolo GIANT MTB Zimske lige!

Direktan link za prijave https://goo.gl/HaCaX3
FB event https://goo.gl/Ert3qR
FB page lige https://goo.gl/RcFwaB

(REX/Fotografije: BK Novigrad)
 

Facebook komentari