Sanira se ulica Velog Jože na Verudi

RADOVI ĆE TRAJATI DO 15. SRPNJA
U tijeku su radovi na sanaciji kolnika u Ulici Veli Jože kako bi se dodatno povećala sigurnost prometovanja vozila i prolaska pješaka. Na svim obilježenim pješačkim prijelazima u zoni poteza izvođenja radova izvest će se rampe za osobe s invaliditetom što će osobama s invaliditetom, kao i majkama s kolicima, osigurati nesmetano i sigurno kretanje i korištenje nogostupa.
U sklopu radova postavit će se i jastučaste umjetne izbočine za smirivanje prometa kakve su nedavno postavljene na dijelu Marulićeve ulice.  Radovi sanacije kolnika koji se izvode u sklopu redovnog održavanja nerazvrstanih cesta od strane izvođača Cesta d.o.o., u ovisnosti o vremenskim uvjetima, odvijat će se do 15. srpnja 2019. godine, a obuhvaćaju sanaciju kolnika u dužini od oko 160 metara od raskrižja sa Galijotskom ulicom do početka krivine kod zgrade u Ulici Velog Jože 12 - 22.  Za vrijeme izvođenja radova promet se odvija naizmjeničnim propuštanjem vozila.

Ovi putem Grad Pula zahvaljuje građanima na strpljenju i razumijevanju tijekom odvijanja radova te ih poziva na pridržavanje privremene regulacije prometa i pojačani oprez pri vožnji.

(REx/Foto: Manuel Angelini)

Facebook komentari