RINI.ME – prema tržištu rada!

OTVORENE SU PRIJAVE ZA KLUB ZA ZAPOŠLJAVANJE U PULI
U sklopu projekta Istarska mreža znanja  Učilište Diopter otvara prijave za klub zapošljavanja u Puli. Cilj Kluba za podršku pri zapošljavanju je raditi na osnaživanju, informiranju i savjetovanju sudionika za planiranje aktivnog nastupa na tržištu rada i promišljanju svoje karijere u obliku zajedničkih susreta i individualnih savjetovanja.. 
Klub će se odvijati u Puli tijekom lipnja u Diopter - otvorenom učilištu, Trierska 7 , a prijave su otvorene do utorka, 4.6.2019.

Organizatori ističu kako će kroz Klub razgovarati o važnim alatima kao što su: životopis, molba za posao, intervju s poslodavcem, kanali traženja posla. Osim toga obuhvatiti će jednako važne teme za kvalitetan nastup pred poslodavcem: komunikacijske vještine, definiranje ciljeva, upravljanje vremenom.

Prijaviti se mogu:
 NEZAPOSLENE osobe u dobi do 29 godina, žene (svih dobi) i osobe s invaliditetom.
Gdje: 
• PULA – Diopter - otvoreno učilište – prijave do 04.06.2019.

Klub se odvija u opuštenoj i radnoj atmosferi, maksimalno se prilagođavajući interesima i potrebama polaznika. 
Broj mjesta je ograničen. Iskoristite priliku i ispunite prijavni obrazac OVDJE .

Sve aktivnosti su besplatne za sudionike koji imaju i mogućnost besplatnog sudjelovanja u programima obrazovanja odraslih predviđenih u sklopu projekta koje učilište provodi s partnerima.

Dodatne informacije o Klubovima i projektu Istarska mreža znanja mogu se dobiti osobno u Učilištu Diopter, putem telefona na: 052/501-500 ili 098/276-179 ili e – maila: diopter@diopter.hr

Diopter – otvoreno učilište je nositelj projekta „Istarska mreža znanja“. Projekt je financiran iz Europskog socijalnog fonda, a temelji se na lokalnim inicijativama za poticanje zapošljavanja. U želji da istaknemo važnost cjeloživotnog učenja i učinimo nešto za lokalno tržište rada, udružili smo snage s Pučkim otvorenim učilištem „Ante Babić“ Umag, Pučkim otvorenim učilištem Labin, Ekonomskom školom iz Pule, Udrugom ZUM iz Pule te Institutom za razvoj tržišta rada. Projekt se financira u sklopu Poziva: „Lokalne inicijative za poticanje zapošljavanja – faza III“, vrijednost projekta je 994.350,36 HRK te je u 100% iznosu financira Europska unija iz sredstava Europskog socijalnog fonda. Projekt je započeo 14. svibnja 2018. te traje 20 mjeseci.  
Cilj projekta je unapređenje lokalnog tržišta rada i razvoj zapošljivosti 42 korisnika projekta kroz unaprjeđenje suvremenih modela podrške u obliku Klubova za zapošljavanje i inovativnih obrazovnih programa u skladu s mjerama Strategije razvoja ljudskih potencijala Istarske županije (SRLJP IŽ). Više o projektu saznajte OVDJE.
 

Facebook komentari