Redakcija Regionala odgovorila na poziv udruge “Pokloni mi budućnost”

USLIKAJTE SE U ZNAK PODRŠKE I POŠALJITE UDRUZI!
Redakcija Regional Expressa odgovorila je na poziv Humanitarne udruge 'Pokloni mi budućnost' , a u vezi nove humanitarne akcije za malenu sugrađanku, djevojčicu Leonu Zaru Gavrić, o kojoj smo već izvještavali. Zadatak koji smo dobili od Udruge, bio je uslikati se sa transparentom u rukama.

Podsjećamo na priču:
Djevojčica Leona Zara Gavrić rođena je 6.10.2012. kao „palčica“ u 28 tjednu trudnoće sa dijagnozom specifične cerebralne paralize-tetrapareza spastica i nažalost ovisna je u potpunost od pomoći drugih. Usprkos teškoj dijagnozi njena baka Goranka Bašić (njen udomitelj) vodi je na rehabilitacije od samog rođenja i sa njom svakodnevno vježba. Djevojčica je obuhvaćena 4 satnim programom Dnevnog centra za rehabilitaciju Veruda gdje polazi vrtićki program za djecu sa posebnim potrebama. Rehabilitirala se u Krapinskim toplicama u dva navrata, bila je nedavno i na pregledu u dubrovačkoj klinici Glavić.
Zara još uvijek ne može sama ustati i hodati i ne može pričati. Potrebni su joj je pojačani tretmani i specijalizirano liječenje. Treba Vašu pomoć i u nabavci opreme za neurostimulatorne vježbe.
Baka sa kojom živi od rođenja i koja o njoj vodi stopostotnu brigu, iscrpila je svoja materijalna sredstva za njenu rehabilitaciju.

S obzirom da djevojčica može imati adekvatnu terapiju u Krapinskim toplicama Privatna Praksa Fizikalne Terapije Sanja Petrač - Fizio Sanja, između ostalog Vojtu, Terasuite metodu, usluge logopeda, defektologa i radnog terapeuta ali su terapije veoma skupe, organizatori humanitarne akcije mole sve one koji mogu i žele pomoći Zari i njenoj baki da doniraju dobrovoljni prilog uplatom na račun.
PBZ banka:
HR1423400091510872947

(rex/Manuel Angelini)

Facebook komentari