Predstavljeni Šime Gržan, Josip Tomašević i Mario Munivrana

PREDSTAVLJENA PRVA POJAČANJA NK ISTRE 1961
Danas su na tiskovnoj konferenciji u NK Istri 1961 predstavljeni novi igrači Josip Tomašević, Mario Munivrana i povratnik Šime Gržan.

Josip Tomašević je stoper ponikao u osječkoj školi nogometa, gdje je igrao i dvije seniorske sezone, da bi ga nakon toga put vodio u drugoligaški Novigrad, pa Cibaliju i Rudar iz Velenja, iz kojeg je i došao u Istru 1961.

Mario Munivrana je lijevo-krilni napadač koji je igrao za Međimurje iz Čakovca u drugoj ligi, gdje je ostavio vrlo dobar utisak, a karakteristika mu je da kao izraziti ljevak igra na desnoj strani a'la Robben u Bayernu. 

Šime Gržan je povratnik, nakon dvije godine, u redove Istre 1961 u čijem je dresu pružao dobre partije te je pulskoj publici ostao u lijepom sjećanju i rado će biti viđen ponovno u zeleno-žutom dresu. Prije prvog dolaska u Pulu, Gržan je igrao u Zadru i Lokomotivi, da bi prije ovog novog dolaska igrao za Široki iz Mostara i GOŠK iz Gabele.

Josip Tomašević: "Odabrao sam Istru 1961 zbog projekta koji je od strane ljudi iz kluba stavljen pred mene. Po meni momčad koju sam zatekao je na visokom nivou, a od prije poznajem Grujevića i Rubića s kojima sam igrao. Medijima ne zamjeram što su me zamijenili za drugog Josipa Tomaševića koji trenutno igra u Lokomotiv Plovdivu, jer nas često mjenjaju. Što se slovenske lige tiče, mislim da je se dosta podcjenjuje i to je jedna vrlo dobra liga."

Mario Munivrana: "Za mene je dolazak u istru 1961 veliki iskorak naprijed u karijeri i sve ovo do sada je trenutno više i od očekivanog. Moram se zahvaliti svima u Čakovcu i ljudima iz kluba i navijačima i Čakovec je moj drugi dom."

Šime Gržan: "Jako mi je drago što sam se vratio u Istru 1961, bilo je kontakata još i prije kvalifikacija, ali nakon što se malo odužilo i nakon što je stigao pziv nisam dvojio i odmah sam pristao bez da pitam o uslovima."

Sportski direktor kluba Javier Moran nije htio govoriti o novim mogućim pojačanjima, jer nije vrijeme za to, ali je istaknuo da su Tomašević i Gržan išli ispod svojih zahtjeva da bi došli u Pulu i da su u klubu sretni što su oni sada dio ovog projekta. 

(rex)

 
 

Facebook komentari