Predstavljanje knjiga ”Život s Idijotima” & ”Topnički dnevnici” dr. Frica

FAŽANA MEDIA FEST, / PETAK, 11. RUJAN OD 18 SATI
Važnost Fažana Media Festa prepoznali su i u institucijama Europske unije. Rezultat toga je da ćemo na panelu koji počinje u petak (11. rujna) u 16:30 sati u Multimedijalnom centru Fažana imati predstavnike Europske komisije, Europskog parlamenta i diplomatskog zbora u Hrvatskoj.
Panelisti okruglog stola „Kako se Europska unija nosi s dezinformacijama i govorom mržnje“ su:

  • Ognian Zlatev, voditelj Predstavništva Europske komisije u RH.
  • Violeta Simeonova Stančić, voditeljica Ureda Europskog parlamenta u Hrvatskoj.
  • Nj.E. Diana Helen Madunic, Veleposlanica Kraljevine Švedske u Hrvatskoj.

Okrugli stol će moderirati Rima Joujou-Deljkić, voditeljica odjela za novinstvo i medije, a rad jezik je engleski.

Gosti će novinarima biti na raspolaganju za izjave i pitanja u 16 sati, prije početka panela.

U petak će se održati i prvi dio radionice „Kako odgovoriti na govor mržnje“. Radionicu vodi Eline Jeanne (MDI London). Radionica će okupiti profesorice i profesore novinarstva iz šest zemalja Zapadnog Balkana.

U 18 sati održat će se predstavljanje knjiga ”Život s Idijotima” & ”Topnički dnevnici - PUNK Pula nakon korone”. Kruno Lokotar razgovarat će s autorom Nenadom Marjanovićem - dr. Fricom.

U 19 sati o različitostima će govoriti: Emeritus Professor Nigel Osborne, Mia Šimić (mag.psych) i Dominik Janović (novinar). Razgovor će moderirati Petar Fehir.

Nakon projekcije dokumentarnog filma „Erik“ koja će se održati u 20 sati, ispred MMC-a Fažana održat će se koncert bivših korisnika Dnevnog centra za rehabilitaciju Veruda Pula s kojima će nastupiti Mitar Gavočanov i Clea Simić Friend

(REX)

Facebook komentari