Poziv za edukaciju na temu „Upravljanje projektnim ciklusom”

SRIJEDA, 6. STUDENOG OD 10 DO 16 SATI
Istarska razvojna agencija – IDA d.o.o. poziva Vas na jednodnevnu edukaciju na temu „Upravljanje projektnim ciklusom” u sklopu projekta HQ ISTRIA - Stimuliranje rasta malog i srednjeg poduzetništva Istarske županije putem visokokvalitnih usluga podrške, koja će se održati u Istarskoj razvojnoj agenciji, na adresi Mletačka 12/IV, 52100 Pula, u srijedu, 6. studenoga 2019. godine, od 10:00 do 16:00 sati.

Cilj edukacije jest omogućiti i olakšati kontrolu provedbe aktivnosti projekta projektnim timovima, partnerima i suradnicima malih i srednjih poduzeća. Edukacija je koncipirana kao prezentacija osnovnih koraka pri upravljanju projektnim ciklusom. Upravljanje projektnim ciklusom – Project Cycle Management (PCM) jedinstvena je metodologija kojom se planiraju i provode projekti koji se financiraju iz različitih fondova EU-a, pri čemu se slijedi logika cijelog projektnog ciklusa (od razvoja projektne ideje do evaluacije završenog projekta i početak novog programskog ciklusa).   

Edukacija je namijenjena svim malim i srednjim poduzetnicima, obrtnicima i poduzetnicima početnicima te onima koji će to tek postati. Voditelj edukacije je mr.sc. Kristian Korunić, vlasnik konzultantske tvrtke Moneo savjetovanje d.o.o. za poslovno savjetovanje, specijalizirane za pružanje usluga kroz tri poslovna područja: financijsko – investicijsko poslovanje, savjetovanje u području EU i nacionalnim fondovima te pružanje usluga edukacija.

Edukacija je besplatna za sve sudionike, a prijava je obvezna zbog bolje organizacije te ograničenog broja sudionika. Ako ste zainteresirani, prijavu izvršite na sljedećoj poveznici OVDJE, najkasnije do utorka 5. studenoga 2019. godine.

Za sve dodatne informacije molimo obratite se Jeleni Nikolić putem e-maila jelena.nikolic@ida.hr ili na broj telefona +385 52 381 900.

(REX)

Facebook komentari