Pokret otpora u Podzemlju Rojca

NAPOKON NOVI MATERIJAL PULSKIH PUNK GLAZBENIKA
Novi stari punkeri Igor, Sigi i Wolgy, članovi benda Pokret otpora, ovih su dana pustili  u javnost svježe sprženi album. Svih 14 pjesama možete naći na novoj web stranici www.pokretotpora.net gdje je cijeli album stavljen na slobodno downlodiranje! Demoiluzija, naziv je ovog albuma prvijenca novoosnovane grupe. Video uradak koji prati ovu promociju napravljen je za pjesmu Neću te je također dostupan na www.pokretotpora.net.
Nove stvari, ali i one starijeg datuma iz doba Frontalnog udara, moći će svi fanovi čuti ovu subotu, 19. veljače 2011. u Podzemlju (Rojc, Pula) s početkom u 21.30 sati, prilikom tradicionalnog okupljanja na spomen Šeli - 3. Smeovo.
Ekipa iz Monteparadisa i ove godine organizira Koncert za Šelu (Smeovo) na kojem nastupaju pulski hardcore punk sastavi. Smeovo je pokrenuto 2009. godine u spomen na prijatelja koji je tragično nastradao. U spomen na neprežaljenog člana Monteparadiso kolektiva ovu subotu sviraju: Žmanjana dica, Pasmaters, Reanimacija, Pokret otpora, Filji di Bruno Atomiko, Sake, DJ & The Wootchyak i Spiridon Mekas Crust.
Koncert počinje u 21.30 sati. Cijena ulaznica do 22 sata je 10 kuna, a nakon toga 20 kuna. (REX)
 
 

Facebook komentari