Više od 58 000 pregleda Regionalove foto galerije i videa potapanja broda Vis

NEZAPAMĆEN INTERES ČITATELJA IZ CIJELE REGIJE
Draga publiko, čin potapanja admiralskog broda Vis ispred uvale Polje na Rtu Kamenjak u Premanturi, te foto galeriju i vido Regionalovog fotoreportera Safeta Omerovića Basse, pogledali ste više od 58 000 puta! Nezapamćen je interes publike iz čitave regije, a regionalov redakcijski telefon užario se od poziva, inbox od poruka, a Facebook nam je doslovce eksplodirao.

U telefonskom razgovoru sa vlasnikom Visa, Puljaninom Arsenom Brajkovićem, saznajemo da je iscrpljen, ali i sretan jučerašnjim događajem, kao vrhuncem petogodišnjih napora i truda. Brod Vis potonuo je u svega nekoliko trenutaka, no sve je prošlo odlično, prema planu, u punoj sigurnosti za sve koji su ondje pripremali detonacije, i publiku koja je u tisućama okupirala kopno i more na brodicama. Brod i vlasnik za ovo su se potapanje spremali godinama; a Vis je u potpunosti očišćen i pripremljen za budući život u moru.

Potopljeni Vis već je krenuo primati prve goste, i nema sumnje da će uskoro postati mjestom hodočašća za sve ronilačke klubove u zemlji i inozemstvu.  (Rex)

Video vezan uz članak

Facebook komentari