Počele prijave za malonogometni turnir Moja ulica moja ekipa

TURNIR U HUMANITARNOM DUHU
Povodom 21. obljetnice malonogometnog turnira „Moja ulica moja ekipa“ danas je u 12 sati u Komunalnoj palači gradonačelnik Boris Miletić primio predsjednika Žarka Mihaića te članove Alena Benazića, Dragana Stokića te Gorana Rojnića Sportskog društva „Hakl“, organizatore turnira.
Boris Miletić je istaknuo kako turnir „Moja ulica moja ekipa“ ima specifičan, osim sportskog i humanitarni duh. Dio sredstava ići će za pomoć Udruzi cerebralne paralize Istarske županije. Prošle godine su se prijavile 104 ekipe, a ove se godine očekuje i bolji odaziv. Osim ekipa iz Hrvatske na turniru će igrati i ekipe iz BiH i Slovenije. Miletić se zahvalio predsjedniku i članovima Sportskog društva Hakl na osobnom angažmanu oko malonogometnog turnira.
Žarko Mihaić je iskazao zadovoljstvo što je Grad Pula pokrovitelj turnira. Do sada se prijavilo preko 40 ekipa. Ove godine, treći puta za redom organizirati će se i turnir „Mini ulica“ čiji su pokrovitelji Grad Pula i Glas Istre gdje se također očekuje veći broj ekipa. Istaknuo je kako pripreme teku normalno te da su se javili i novi sponzori turnira.
Alen Benazić je dodao da se ekipe mogu prijaviti svakim danom u Domu sportova Mate Parlov te putem weba. Slijedeći tjedan u casinu hotela Histria organizirati će se izvlačenje parova. Gledatelji će moći turnir pratiti za cijenu od 10 kuna koja će im omogućiti cjelodnevno gledanje, a dio novca, napominjemo, ide Udruzi cerebralne paralize IŽ.
Bit turnira je da se okupljaju kvartovi, ulice, poštari, veterani i rekreativci u cilju druženja i dobre zabave. Naravno i svi ostali koji dođu sa strane, pa čak i izvan domovine, dobrodošli su.
Prva nagrada je 15.000 kuna, a kotizacija za turnir iznosi 400 kuna. (E.O.)

Facebook komentari