Ovog vikenda memorijalni turnir Dean Šešelja

NASTUPIT ĆE 160 NAJBOLJIH STOLNOTENISAČA U 10 KATEGORIJA
Odlukom Izvršnog Odbora Hrvatskog Stolnoteniskog Saveza, Stolnoteniski klub „Pula“ i Grad Pula biti će domaćini i organizatori natjecanja „Memorijal Dean Šešelja“. Na navedenom natjecanju nastupiti će 160 najboljih stolnotenisačica i stolnotenisača u 10 kategorija (5 ženskih i 5 muških) od najmlađih do seniora.

Natjecanje započinje 9. travnja u 12 sati, susretima po grupama, u kategorijama mlađi kadeti i mlađe kadetkinje (U-12), te juniori i juniorke (U-18).
Od istarskih predstavnika, u subotu će nastupiti Andrea Milohanović iz stolnoteniskog kluba „Pula“, Lovro Selar i Kevin Deklić iz stolnoteniskog kluba „Maestral“ Umag u kategoriji mlađih kadeta, te Aleks Krstevski iz stolnoteniskog kluba „Pula“ u konkurenciji juniora.
Početak finalnih susreta očekuje se oko 17.30 sati.

Drugog natjecateljskog dana, 10. travnja 2016., početak je u 10 sati, a nastupit će igračice i igrači u kategorijama najmlađi kadeti i najmlađe kadetkinje (U-10), kadeti i kadetkinje (U-14), te seniori i seniorke.
Od igračica i igrača iz istarskih klubova, u nedjelju će nastupiti Šušljik Mateo iz stolnoteniskog kluba „Jadran“ Poreč u kategoriji najmlađih kadeta, Popec Dora iz stolnoteniskog kluba „Jadran iz Poreča u kategoriji najmlađih kadetkinja, Antolović Karlo Johannes iz stolnoteniskog kluba „Sveti Lovreč“, Dorian Kuzmić i Aleks Krstevski iz stolnoteniskog kluba „Pula“ u kategoriji kadeta, Runjić Marin i Runjić Frane iz stolnoteniskog kluba „Pula“ i Jurišić Dario iz stolnoteniskog kluba „Brovinje“ u kategoriji seniora, te Janković Ljiljana i Pervan Dina iz ženskog stolnoteniskog kluba „Pula“ u kategoriji seniorki.
Početak finalnih susreta u svim kategorijama predviđeno je za 17.00 sati.

Podršku u organizaciji i realizaciji ovog natjecanja pružili su Grad Pula, Sportska zajednica Istarske županije i općina Medulin, čiji će predstavnici, zamjenica gradonačelnika Elena Puh Belci i načelnik Goran Buić, sudjelovati u dodjeli nagrada najuspješnijim pojedincima.

Dean Šešelja, čije ime nosi natjecanje, tragično je preminuo 2012. godine u dobi od 50 godina. Bio je istaknuti član STK “Pula“, prvak Hrvatske za seniore i reprezentativac. Po završetku aktivnog igranja posvetio se radu u stolnom tenisu pretežno s mladima, bio je  trener muške stolnoteniske reprezentacije za mlađe uzraste, a zadnjih 10-tak godina života i aktivno uključen u organizaciju rada nacionalnog stolnoteniskog Saveza.

Njemu u čast i zahvalu za doprinos koji je dao u radu i razvoju stolnog tenisa u Puli, Istri i Hrvatskoj, HSTS je, u dogovoru sa Stolnoteniskim klubom „Pula“, donio odluku da se najkvalitetniji stolnoteniski turnir u Hrvatskoj nazove njegovim imenom, te da se natjecanje održava u Puli.

Pozivamo sve stanovnike grada Pule i Istarske županije da dođu pogledati stolni tenis na visokom nivou, jer popis sudionika to jamči.

Ulaz je besplatan.
(Rex)

Facebook komentari