Otvorene prijave za 11. sezonu projekta „Dam-daš: volonteri u akciji“

PRIJAVE TRAJU DO 23. PROSINCA
Znate li dobro njemački jezik, ali želite naučiti i talijanski, znate li plesti, a želite naučiti plesati, ili možda posjedujete informatičko znanje, ali ne znate ništa o decoupage tehnici, podijelili biste s nama marketinške trikove ili biste održali motivacijsko predavanje, prijavite se u novu, jedanaestu po redu, sezonu projekta “Dam-daš: volonteri u akciji” u organizaciji Gradske knjižnice Poreč.

Pozivaju se svi zainteresirani građani, stari, ali i budući volonteri, da se uključe u projekt „Dam-daš“ te da svojom voljom, znanjem i vještinama, pridonesu poboljšanju kvalitete života zajednice u cilju cjeloživotnog učenja. Od 2009. godine, u ovome projektu održano je preko 250 radionica koje je pohađalo više od 2.700 polaznika, a sve zahvaljujući upravo vama, dragi volonteri i vašoj društvenoj angažiranosti.

Kreirajte i ovogodišnji program radionica koje će biti namijenjene svim korisnicima, kako bi knjižnica ostala prepoznatljivo mjesto okupljanja i susretište članova lokalne zajednice.

Vaše prijave, s nazivom i opisom radionice koju biste voljeli održati, dostavite najkasnije do 23. prosinca 2019. godine mailom na gradska@knjiznicaporec.hr ili osobno u Gradsku knjižnicu Poreč.

(Rex)

Facebook komentari