Otvara se rekonstruirana ulica Alda Negrija u Labinu

RADOVI SU ZAVRŠENI U PLANIRANOM ROKU
U ponedjeljak, 8. siječnja 2018. sa radom prestaje privremeni dislocirani ured prijemne pisarnice Grada Labina na adresi Rudarska 1, u bivšem uredu Sportske zajednice Grada Labina, u prizemlju zgrade Porezne uprave.
Dislocirani ured otvoren je radi prilagođavanja potrebama građana kada su listopadu 2017. godine počeli radovi na cesti Alda Negrija.

Također, u ponedjeljak, 8. siječnja u 6:00 sati za sav promet otvara se rekonstruirana Ulica Alda Negrija u starogradskoj jezgri Labina.
Županijska uprava za ceste Istarske županije sa radovima na izvanrednom održavanju kolnika u Ulici Alda Negrija u starogradskoj jezgri Grada Labina započela je 9. listopada 2017. godine, a radovi su završeni u planiranom roku.
Grad Labin zahvaljuje se građanima, ugostiteljima, obrtnicima te svim sudionicima u prometu na iskazanom razumijevanju tijekom trajanja radova.

Obnovljenu Ulicu Alda Negrija u ponedjeljak, uz labinskog gradonačelnika Valtera Glavičića, obići će Valter Flego, istarski župan, ispred investitora Robi Zgrablić, ravnatelj Županijske uprave za ceste IŽ te izvođač radova i predstavnik izvođača radova Miro Mirković, direktor Ceste d.o.o. Pula.
(Rex/foto arhiva)

Facebook komentari