Održana zimska liga u Tupljaku

POBJEDNICI TIN SOŠIĆ I BARBARA BELUŠIĆ
Kao i što se očekivalo, maškare koje su se raštrkale po čitavoj Istri i Kvarneru odvukle su veliki broj natjecatelja i natjecateljica Istarske zimske lige u trčanju “Powered by PLAVA LAGUNA“. Nešto manje od tristotinjak natjecatelja startalo je u Tupljaku, najmanjem mjestu lige gdje se održavaju utrke, po sunčanom danu i idealnom vremenu. Brojni gledatelji, na kružnoj stazi od 2 km na kojoj su se trčala 3 kruga, uživali su u odličnoj utrci.

Ultramaratonac Robert Radojković u prvom krugu nabio je zastrašujući ritam te se očekivao novi rekord. Međutim, u drugom je krugu smanjio ritam, što je iskoristio Tin Sošić pretrčavši konkurenciju i prvi prošao kroz cilj stigavši do prve pobjede u ovogodišnjoj zimskoj ligi.

Kod žena ne treba postavljati pitanje pobjednice kad nastupa Barbara Belušić.

I djeca su pošla sa velikima na maškarane karnevale te je nastupilo nešto manje od četrdesetak djece. Pobjednici su Arian Hoxa i Valentina Celić, Leni Vinčić (standardno) i Kelly Tomanik te Tedy Veličković i Rebeca Files.

Da su na utrci osigurali razglas, organizator utrke i trećeg poluvremena, Ivan Stanić i prijatelji dobili bi više od čiste desetke.

Naredna utrka je u Umagu gdje organizator kola, OLIMPIK Umag, po običaju sprema iznenađenje.
(Rex/foto arhiva)

Facebook komentari