Održana premijera predstave „Prometna Džungla“

KREĆE NOVA SEZONA TEATRA NARANČA
U nedjelju, 22. rujna u Zajednici Talijana Circolo u Puli održana je premijera predstave „Prometna Džungla“ u produkciji Teatra Naranče.
Vlado Plavac (Luka Juričić) prometni je policajac koji je dobio zaduženje pripremiti predavanje o prometu koje će održati najmlađim sudionicima, kao najugroženijoj skupini sudionika prometa. Ali, nije uvijek sve tako lako, naime Vlado Plavac ima veliki strah od publike i trema od njega čini potpuno nespretnog i nesnalažljivog policajca. Tu uskaču Ana (Gea Gallo) i Roko (Masimo Dobrić), njegova djeca koja će mu pomoći prebroditi sve prometne prepreke.
Publika je glumce i autorski tim počastila ovacijama na kraju predstave. Režiju potpisuje Katja Rabar, scenografiju Fulvio Juričić, a kostimografiju Valentina Ferlin Živić. Za oblikovanje svjetla zadužen je Majkl Mikolić, a vizualni identitet potpisuje Luka Juričić.
Tom je premijerom Teatar Naranča otvorio novu kazališnu sezonu koju će svi ljubitelji kazališta moći pratiti u Zajednici Talijana Circolo zbog renovacije DKC-a. Tom prilikom ekipa Teatra Naranče moli sve posjetitelje za strpljivost i razumijevanje.

Sljedeća predstava na repertoaru bit će „Crvenkapica“ koja će se održati u Circolu u nedjelju, 29. rujna u 18 sati, a predstavu ćete moći pogledati i u subotu, 28. rujna u 18 sati u Pučkom otvorenom učilištu Augustin Vivoda u Buzetu.

Sve informacije i rezervacije karata mogu se dobiti na e-mail Teatra Naranča teatar.naranca@gmail.com, putem Facebooka te na broj telefona 095 52 22 505.

(REx/Foto: Anri Deronjić)

Facebook komentari