Održan 15. Simpozij distrofičara Istre

REHABILITACIJA OSOBA OBOLJELIH OD NEUROMUSKULARNIH BOLESTI
20. studenog 2019. godine u Puli, u Park Plaza Histria održan je 15. Simpozij distrofičara Istre pod nazivom ''Rehabilitacija osoba oboljelih od neuromuskularnih bolesti''

Na simpoziju je svoja predavanja izlagalo niz vrhunskih kvalitetnih predavača. Bila je to jedinstvena prilika da se o potrebama, specifičnostima, dijagnozama i rehabilitaciji distrofičara educira veliko mnoštvo kvalitetnih i potrebitih osoba.  

Osnovni cilj simpozija je potpora integraciji i socijalizaciji oboljelih osoba i njihovih obitelji, te poboljšanje uvjeta života osoba s invaliditetom i njihovih obitelji.

Sudionici Simpozija su bili zdravstveni radnici, oboljeli članovi društva, predstavnici lokalne i područne uprave i samouprave, predstavnici javnih ustanova, predstavnici zdravstvenih ustanova i ustanova socijalne skrbi.

Predavače i slušače simpozija ocjenjivala i bodovala je kao i prethodnih godina Hrvatska liječnička komora, Hrvatska komora medicinskih sestara, Hrvatska komora fizioterapeuta i Hrvatska komora psihologa.

(rex/foto Manuel Angelini)

Facebook komentari