Od danas radovi na Vodnjanskoj i promjena autobusne trase prema Vodnjanu

RAZLOG SU RADOVI NA VODNJANSKOJ ULICI OD 11. LISTOPADA, POGLEDAJTE ZAOBILAZNE PRAVCE
Od srijede 11. listopada 2017. u 11:00 sati, zbog radova na Vodnjanskoj cesti doći će do promjene trase linije prema Vodnjanu. U smjeru Vodnjana autobusi će prometovati do Autobusnog kolodvora, vratiti će se Ulicom Starih statuta do Rive i  potom Ulicom Partizanski put do skretanja na Vodnjansku cestu.

Prema Puli autobusi neće prometovati Cestom Prekomorskih brigada (pored Peveca) i Koparskom ulicom već Ulicom Partizanski put, Rivom, Ulicom Sv. Ivana, Ulicom Dubrovačke bratovštine, Rakovčevom i Zagrebačkom ulicom do Giardina. Učenici Talijanske škole koji koriste linije 22c i 22o moći će se iskrcati na stajalištu u Zagrebačkoj ulici (žuta škola). Linije prema Peroju i Štinjanu prometovati će uobičajenim trasama.

Podsjetimo, zbog radova rekonstrukcije Vodnjanske ceste, čiji je investitor Hrvatske ceste d.o.o., od srijede, 11. listopada 2017. godine, planirano je uvođenje privremene regulacije prometa na način da će Vodnjanska cesta biti zatvorena za promet od "Bunara" do Paganora, a obilazni pravci bit će Istarski ipsilon te Partizanski put.

Netom prije zatvaranja dionice iz mjera Vodnjana prema Puli promet će se usmjeravati lokalnom cestom na Partizanski put (prema Istarskim cestama d.o.o.), dok će se izlaz na Vodnjansku cestu, iz smjera Partizanskog puta, odvijati jednosmjerno lijevim odvojkom prije Industrijske zone Galižana.

Teškim teretnim vozilima (12 tona) bit će zabranjeno prometovanje Partizanskim putem te će koristiti naznačene obilazne pravce.

Rok izvođenja radova je šest mjeseci koliko će na snazi biti privremena regulacija prometa. (rex)

Facebook komentari