Najavljen 14. Festival Plesa ‘Salsa Latina Istriana’ - VIDEO

DOM HRVATSKI BRANITELJA, 23.-25. OŽUJKA
U turističkoj zajednici Pula danas je predstavljen Festival Plesa 14. Salsa Latina Istriana koji će se održati u Domu hrvatskih branitelja u Puli od 23. do 25. ožujka.

Rosemarie Miletić s ponosom je najavila kako i ove godine nastavljaju tradiciju organiziranja ovakvog jedinstvenog koncepta na kojem će se osim dnevnih i večernjih partija održati i 40 besplatnih radionica, te istaknula kako na Festivalu očekuju do 2000 ljudi ne samo iz Europe, već i ostatka svijeta.

Direktorica Turističke zajednice Sanja Cinkopan Korotaj uputila je pohvale organizatorima koji već 14. godinu zaredom organiziraju ovakvu manifestaciju što dovoljno govori o njenoj kvaliteti: ''Ovaj događaj ima tu vrijednost što dovodi goste u grad u predsezoni i koji je uvod u sve što će se događati u kasnijim mjesecima. Manifestacija je to koja je interesantna kako gostima tako i domaćima.''

Zvjezdana Ružić ispred Arena Hospitality Grupe izrazila je zadovoljstvo što su i oni dio ove priče, te kao sponzori ove manifestacije već treću godinu gostujuće plesače smještaju u svoje objekte, dok je Anja Stanta iz humanitarne udruge 'Pokloni mi budućnost' predstavila humanitaran karakter ovog Festivala: ''U Domu hrvatskih branitelja biti će postavljen naš štand na kojem će volonteri prikupljati donacije za školske obroke.''

Na kraju je konferencije Fabris Radin pozvao sve zainteresirane da dođu u Dom hrvatskih branitelja i prožive vikend u malo drugačijem svijetlu, upuste se u svijet plesa i vide kako Pula izgleda kada se na kratko pretvori u Kubu.
(Rex/ST/MA)

Video vezan uz članak

Facebook komentari