Na pulskoj tržnici predstavljene beskontaktne fiskalne blagajne VIDEO

TVRTKA INFOSIT SA ATRAKTIVNIM HOSTESAMA
Danas su na pulskoj tržnici predstavljene inovativne - beskontaktne fiskalne blagajne tvrtke Infosit iz Poreča. Riječ je o blagajnama koje se mogu koristiti putem tableta, mobitela ili uređaja koji se može kod operatera nabaviti za 500-tinjak kuna. Uređaj je otporan na udarce i vodu, a najbolje od svega je što ne treba struju, a time ni kablove. Spaja se na dostupnu mrežu, a račun izlazi odmah iz malog uređaja zakačenog oko pojasa ovih djevojaka koje su danas građanima i trgovcima na pulskoj tržnici predstavile jedan inovativniji način izdavanja fiskalnih računa.

Više o uređaju nam je rekla Nataša Ravnić Gašparini, manager tvrtke Infosit koja je pojasnila i demonstrirala sve mogućnosti beskontaktne fiskalne blagajne. Čak nam je izdala i račun!
Ravnić je kazala kako paket sa šestomjesečnom licencom u Infositu s printerom košta 1.599 kuna plus PDV, a točno u podne vrijedne hostese podijeliti će tri "Fiskal - Phone" paketa, te dodatno još nekoliko "Fiska - Phone" licenci. Detaljnije o beskontaknoj fiskalnoj blagajni u video prilogu. (Text i Photo/Video: Doris Floričić)

Video vezan uz članak

Facebook komentari