Manntra rock žestinu spaja s etno zvukom

OVOG PETKA U ULJANIKU
Iz Umaga, rušeći sve pred sobom dolazi novi bend koji će prodrmati viđenje rock glazbe u Hrvatskoj. Ovaj tročlani bend, većim dijelom čine glazbenici poznati po svojem radu u sastavu OMEGA LITHIUM, s kojim su već postigli zavidne uspjehe, kako na domaćoj, tako i na inozemnoj rock sceni.
Mlada ekipa iz Umaga vlastitom viđenju hrvatske rock žestine dodaje specifičnosti etno zvuka područja na kojem živimo i koji nam se svima nalazi duboko pod kožom. Mješavinom čvrstog rocka, elektronike i autohtonih narodnih instrumenata, namjera im je dočarati atmosferu života na našim prostorima, intenzivnog, pomalo gorkog, no u svakom slučaju strastvenog osjećaja.
„Pitka kao voda i glasna kao oluja" - kažu članovi benda MANNTRA za svoj nastupni singl "Kiša". „Čini nam se kao odlična pjesma za predstavljanje Manntre javnosti, jer smo za nju dobili iznenađujuće dobre kritike. Netko će možda Kišu doživjeti kao pjesmu nade, dok će se drugi sigurno naći uvrijeđeni njezinom okrutnom lirikom i temom... Ali to je Manntra, a naša tema je ljubav u svim oblicima pa makar bila i u nasilnim i okrutnim... Ipak na kraju svega kiša ispere sve, i ono dobro i ono loše...".  Tako dečki iz benda komentiraju pomalo kontroverznu i energičnu pjesmu „Kiša", kojoj glazbenu produkciju potpisuje Marko Matijević Sekul a videospot Dražen Željković.
MANNTRA je krenula na promotivnu turneju tijekom travnja i svibnja, nakon Rijeke, Karlovca i Umaga, turneja završava 18.5. nastupom u Puli i njezinom najpoznatijem rock klubu Uljanik nakon 21 sata..
Osim nastupa Manntre, posjetitelje Uljanika očekuje i rock, industrial, electro, drum'n'bass, dubstep party, a ulaz je besplatan. (REX)

Facebook komentari