Maksimalna zabava i bogat program za prvi rođendan Max Cityja

PROSLAVA ROĐENDANA TRGOVAČKOG CENTRA UZ ŠARENI PROGRAM ZA SVE GENERACIJE
Od petka 8. do nedjelje 10. studenog 2019. najveći istarski trgovački centar Max City će zajedno s posjetiteljima proslaviti svoj prvi rođendan. Bit će to prigoda za uživanje u posebnim rođendanskim pogodnostima kupovine, ali i u prigodnim programima koji će se održati od petka do nedjelje. Nudi se ponešto za sve generacije: gastro sadržaji i degustacije, animacije za djecu, nastup pulskih mažoretkinja i plesačica Cool Stepa, glazbena zabavu uz DJ-je OPG Groovoteke, koncert grupe Top of The Pops. Cijeli subotnji program animirat će Dražen Turina Šajeta. Poseban rođendanski gost u subotu je beauty influencerica Maša Zibar koja će u Max Cityju snimati nove materijale za svoj YouTube kanal.

Pozivamo sve posjetitelje da budu dio ove velike rođendanske proslave te dođu na rezanje torte koje će se održati u subotu u 13 sati. Budite aktivni i uključite se jer je za vas Max City pripremio brojne nagrade. Nagrade će se dijeliti u radijskom programu Radija Istre te na Kolu sreće u samom centru. Organiziran je i izbor Naj–kupca: već od srijede 6. studenog, možete napisati svoju rođendansku čestitku posvećenu Max Cityju i ubaciti je u posebnu rođendansku kutiju dobrih želja. Tri najoriginalnije i najmaštovitije čestitke bit će nagrađene, a dobitnici objavljeni u ponedjejak, 11. studenog. Ovo je samo dio programa koji vas očekuje u Max Cityju, a detaljan program potražite na http://www.maxcity.hr

Max City je najveći istarski trgovački centar koji je u prvih godinu dana zabilježio oko 3,6 milijuna posjeta. Dnevno bilježi od 10.000 do 13.000 posjeta a tijekom ljetnih mjeseci brojka je dosezala i do 20.000 posjeta dnevno. Osim kao idealno mjesto za shoping i zabavu, Max City raznim drugim sadržajima i događanjima nadopunjuje društveni život Pule i Istre. U pripremi su brojni novi programi za sve generacije, a centar ostaje otvoren za sve udruge, klubove i organizacije koje se žele predstaviti javnosti.

Hvala što ćete svojim dolaskom uveličati proslavu prvog rođendana trgovačkog centra Max City!

(Rex)

Facebook komentari