“Klikom do brže narudžbe” - aplikacija za lakši rad ugostitelja

APLIKACIJA UGOSTITELJIMA PRUŽA EFIKACNIJE POSLOVANJE
Hrvatska obrtnička komora (HOK) predstavila je digitalnu aplikaciju za ugostitelje "Klikom do brže narudžbe" koja gostima omogućava da uz pomoć pametnog telefona pregleda ponudu ugostiteljskog objekta i naruči sto želi, a ugostiteljima efikasnije poslovanje, izvijestili su iz HOK-a.

Ta bi aplikacija, kako očekuju u HOK-u, trebala olakšati radni proces ugostiteljstva, a gostima pružiti još kvalitetniju uslugu u novim okolnostima, s obzirom na to da je riječ o tzv. smart servisu, koji na više jezika omogućava gostu da uz pomoć telefona, pa i bez preuzimanja i instaliranja aplikacije te ostavljanja podataka, samo uz korištenje QR koda koji se nalazi na stolu, može brzo i jednostavno naručiti.

Time se i smanjuje vrijeme čekanja narudžbe, osoblju objekta omogućava pregledna statistika u realnom vremenu, a svaki ju ugostiteljski objekt može prilagoditi svojoj ponudi bez dodatnih ulaganja. "Inicirali smo razvoj ove aplikacije za unapređuje poslovanje svojih članova-ugostitelj, koja će moći besplatno koristiti tri mjeseca, a razmišljamo i kako da to prilagodimo i drugim djelatnostima u HOK-u", istaknuo je predsjednik HOK-a Dragutin Ranogajec.

(REX)

Facebook komentari