Karatistice Finide uspješne u Ivanić Gradu

JEDNA ZLATNA I DVIJE SREBRNE MEDALJE ZA MARIJU ŠIMUNOVIĆ I LUCIJU JOZIĆ
Na  „31.Kupu Mladosti 2019.“ , tradicionalnom međunarodnom karate turniru u borbama i katama za mlađi uzrast, održanom 10.02.2019. u Ivanić Gradu, sudjelovale su 4 države i 565 natjecatelja iz 61 kluba.

Na turniru su nastupile i dvije natjecateljice Karate kluba ”Finida”  iz Poreča, te ostvarile stopostotni učinak osvojivši 2 medalje: 1 zlatnu i jednu srebrnu .

Zlatnu medalju osvojila je Marija Šimunović  u kategoriji mlađih učenica u katama, dok se za drugo mjesto i srebrnu medalju izborila Lucija Jozić u kategoriji cicibanki, također u katama.

Marija je nastupila i u starijoj uzrasnoj kategoriji (učenice) u katama gdje je poslije dvije uzastopne pobjede nastup za ulazak u finale tijesno izgubila (2:3) od  Jurić Karle, natjecateljice iz Karate kluba Slavonski Brod, a s obzirom na to da je Karla ušla u finale, Marija je dobila priliku odraditi repasažni nastup za brončanu medalju.

Nažalost u repasažnom nastupu za medalju, Marija gubi sa 2:3, te se u konačnici plasira na 5. mjesto.

Lucija Jozić se na turniru također okušala i u borbama u kategoriji mlađih učenica – 28kg, ali nažalost, u repasažnoj borbu za treće mjesto je izgubila te se u konačnici morala zadovoljiti s plasmanom na 5.mjesto.

(REx)

Facebook komentari