Humanitarna akcija za školske obroke

HUMANITARNA UDRUGA 'POKLONI MI BUDUĆNOST' I TEATAR NARANČA
Humanitarna udruga 'Pokloni mi budućnost' i 'Teatar Naranča' proveli su humanitarnu akciju kojom osiguravaju sredstva za financiranje školskih obroka osnovnoškolskoj djeci sa skromnijim financijskim mogućnostima.

U akciji je prikupljeno više od 2.000 kuna što će biti dostatno za pokrivanje troškova školskih marendi za 12-ero djece kroz mjesec dana.

Humanitarnoj akciji se 'Teatar Naranča' priključio sa svojom predstavom 'Tri praščića' tako što su dio prihoda od ulaznica donirali za ovaj vrijedan projekt.

Tim povodom smo danas razgovarali sa ravnateljem 'Teatra Naranča', Lukom Juričićem koji nam je rekao kako se izuzetno veseli suradnji sa Humanitarnom udrugom 'Pokloni mi budućnost' jer su sredstva usmjerena upravo djeci.
'Cilj je kroz predstave prikupiti što više sredstava za djecu, te ćemo u sličnim humanitarnim akcijama i nadalje sudjelovati', rekao je Juričić.

Voditeljica Udruge 'Pokloni mi budućnost' Anja Stanta Hajdarević istaknula je kako u Istri ima 70-ak djece kojima Udruga svaki mjesec podmiruje školske obroke, a sve zahvaljujući i projektu Ministarstva socijalne politike i mladih vezanom za financiranje školskih obroka.
'Budući da se broj potrebite djece iz mjeseca u mjesec povećava, potrebna su dodatna sredstva, te nam je ovaj doprinos Teatra Naranča i više nego dobrodošao', zaključila je Stanta Hajdarević i u ime Udruge zahvalila Teatru Naranča na suradnji u ovom projektu.

Ujedno je pozvala sve zainteresirane da doniraju i najmanji iznos za ovaj projekt, a to mogu učiniti na broj računa Udruge 'Pokloni mi budućnost', pri PBZ banci:
IBAN: HR0923400091110648806

(Piše/Foto: Doris Floričić)

Facebook komentari