Gustafi, Šajeta i Medvid za Petrinju

VELIKI ONLINE HUMANITARNI KONCERT POVODOM 40-TOG ROĐENDANA GRUPE GUSTAFI
Veliki ONLINE humanitarni koncert povodom 40-tog rođendana grupe Gustafi posvećen stradalima u potresu s područja Petrinje, Siska, Gline i okolice održati će se u petak, 8. siječnja s početkom u 20 sati.

Mnogi istarski glazbenici okupili su se na ovom virtualnom koncertu kako bi dali svoj doprinos, i na način na koji najbolje znaju, pomogli žrtvama potresa. Sav prihod od prodaje ulaznica bit će doniran. Ulaznice se mogu kupiti sa nekoliko klikova na stranici partnera entrio.hr koji se rado odazvao i ustupio svu online infrastrukturu i sustav prodaje ulaznica.

Koncert će se moći pratiti putem linka https://www.entrio.hr/event/humanitarni-koncert-gustafi-sajeta-i-medvid-za-petrinju-8714 , a nastupiti će Gustafi, Šajeta, Edi East Trance Blues, Veterinari,Tedi Grubica i Medea Market – Sindik. Program će voditi Dražen Turina Šajeta, a Medvid produkcija odraditi će sav onaj tehnički posao, i sam prijenos, kako bi gledatelji mogli iz sigurnosti doma uživati u koncertu.

„Dogodila se velika tragedija i nismo mogli ništa ne napraviti. Ideja o humanitarnom koncertu rodila se vrlo brzo, bacili smo se na organizaciju i u kratkom roku sve uspjeli izrealizirati. Svi su se rado odazvali, i odrekli bilo kakve naknade za svoj posao, tako da i sve vas pozivam da sudjelujete, kupite ulaznicu za koncert, koji nažalost mora biti virtualan, i uživate u glazbi. Što više novaca sakupimo, to ćemo moći više njima pomoći." – izjavio je Alen Peruško iz Gustafa. 

Ovo je ujedno i proslava 40-tog rođendana Gustafa, koji, bi u starom normalnom bio obilježen popularnom „štalom", no zbog epidemioloških mjera i pijeteta prema svemu onome što je Banovina preživjela posljednjih dana, koncert će biti online.

„Želimo pomoći i ovo je najmanje što možemo učiniti." – s nama je podijelio Boris Plastić, direktor MedVid produkcije.

Cijena ulaznice je 50 kuna.
REX

Facebook komentari