Vrhunski glazbeni spektakl pobijedio kišu!-VIDEO

KONCERT "GREGORIANA" U ARENI
Pred oko tri tisuće posjetitelja, njemački vokalni zbor "Gregorian" održao je svoj spektakularni koncert u kišom dobro opranoj Areni. Nebo je prijetilo sve do 19 sati,ali se organizator usprkos svemu ipak odlučio za održavanje koncerta. I bila je to dobra procjena, jer se tijekom odvijanja koncerta nebo nad Arenom potpuno razvedrilo. Možda su tome doprinijeli ugodni zvukovi i melodične obrade popularnih pjesama na gregorijanski način. U svakom slučaju, skoro dvosatni koncert "Gregoriana" bio je praznik za oči i za uši. Brojni svjetlosni efekti,laseri i baklje upotpunili su doživljaj, a Arena se još jednom pokazala kao idealna pozornica za takve koncerte. Čak je i prohladno vrijeme te prijetnja kišom dalo dodatnu mističnost pri samom  nastupu "Gregoriana". Inače, sami umjetnici iz Njemačke bili su oduševljeni Arenom.
- Dečki su zaista bili fascinirani,kako ugođajem,tako i prijemom kod publike! - rekao nam je nakon koncerta zadovoljni izvršni producent koncerta i hrvatske turneje "Gregoriana" - Tomislav Kašljević i nastavio. - Iako nam je kiša prije koncerta poremetila planove,tonsku probu i pokvarila nešto tehnike, koncert je bio odličan i ovdje je publika jasno pokazala da je vrhunska i da osjeća takvu glazbu. Svaka čast kapa dolje! Mi smo i više nego zadovoljni! -
Producenta Tomislava Kašljevića predstavili smo gradonačelniku Pule Borisu Miletiću, koji mu je prenio svoje impresije.
- Drago mi je da je koncert u potpunosti uspio i da kiša nije pala da pokvari ovaj spektakl. - Baš me veseli što producent koncerta toliko hvali pulsku publiku i priznaje joj vrhunski osjećaj za takve manifestacije! - zadovoljno je ustvrdio gradonačelnik Miletić.
Na kraju treba spomenuti da je "Gregorian" izveo obrade hitova na svoj način grupa "U 2" "Leed Zepellin", "Dire Straits" i mnogih drugih, te da je nakon zvaničnog dijela koncerta, izašao na "bis" i otpjevao još četiri pjesme zaredom. Vidjelo se da u svemu tome uživaju kako izvođači, tako i publika! (Damir Strugar /Foto:M.Angelini) 

Video vezan uz članak

Facebook komentari