Franjić potpisao za Split, Glover tvrdi da je i dalje igrač Istre 1961-VIDEO

VANREDNA KONFERENCIJA ZA TISAK U NK ISTRI 1961
Na pomalo nadrealnoj konferenciji za tisak koju je danas sazvao izvršni direktor NK Istre 1961 Michael Glover s temom Petar Franjić, u sat vremena nismo čuli gotovo ništa. Uznemiren činjenicom da je Petar Franjić zbog neisplate plaća iskoristio pravo uzimanja slobodnih papira Michael Glover se u više navrata pozvao na „šlampave ugovore“ koji su sklapani prije njegove "ere", te „smišljene urote“ kojima je izvrgnuta NK Istra od kada je klub preuzela američka korporacija koju predstavlja. Pritom se Glover nije usprezao da prelazak Blagojevića i Woona u RNK Split te neisplatu odštete za njihov prelazak nazvati "smišljenom akcijom" usmjerenoj ka destabilizaciji NK Istre 1961.

   Glover je ustvrdio kako Franjić ima pravovaljani ugovor s NK Istrom 1961 te kako će vrlo brzo "Franjić biti njemu dužan, a ne on Franjiću" novi vlasnik NK Istre 1961, se pritom prisjetio promašene prilike u 94. minuti u utakmice s Osijekom kada je igrač zbog kojeg je sazvana konferencija pogodio domaćeg golmana umjesto mreže. U poprilično konfuznoj konferenciji za tisak koju ćete u cijelosti moći pogledati na službenim stranicama Regional Expressa mogli smo tako saznati da Istra 1961 duguje određene honorare igračima ali ih je ipak sve što igrači potražuju isplatila !? Što je pjesnik htio reći pokušajte saznati pregledavanjem video snimka. Usprkos čvrstom, samouvjerenom  Gloverovom uvjeravanju kako je Franjić i dalje igrač Istre 1961 službene stranice RNK Splita objavili su informaciju kako je Petar Franjić novi igrač ovog kluba.

Svi koji imaju želju, volju, ambiciju detaljnije saznati što se događalo na konferenciji za tisak preporučamo video snimak s nadom da će sve što je rečeno složiti u glavama. Za vjerovati je kako će odvjetnik Glover iznaći načina osporiti legitimitet ugovora kojeg su sklopili RNK Split i Petar Franjić. Glover nije propustio napomenuti kako će njegova „organizacija“ ići do kraja u obračunu sa svakim onim koji se drzne na Franjićev način razvrgnuti ugovor s klubom. (NMF/MARKO ZUBONJA/SAFET OMEROVIĆ BASSO)

Video vezan uz članak

Facebook komentari