Dođite na Info dan Udruge Birikina Pula

ČETVRTAK, 15.09.2016. OD 17:00 DO 19:00 SATI U ŠIJANI !
Dobrodošli u prostor Udruge, u kvartu Šijana, Trg 1.istarske brigade 10.

Ovogodišnji noviteti u Birikini u novoj pedagoškoj godini 2016.-2017. jesu grupe na talijanskom i engleskom jeziku, u suradnji sa Školom stranih jezika VOX VIVA, te glazbena grupa za djecu predškolske dobi, Udruge SIMFONIJA sa kojom Birikina ostvaruje suradnju.

Sa radom nastavljaju  dramska grupa za juniore PIPILOTA te kreativno-stvaralačka grupa UNIKA najmjenjena svim školarcima.

PONEDJELJAK tj u Birikini nazvan "KREATIVNI PONEDJELJAK!" namijenjen je za sve članove obitelji! To mogu biti majka-otac-djeca ili nona-nono-unuci ili... teta-tetak-nećaci..  Točnije: 1 x mjesečno organizirati će se tematske kreativne radionice u trajanju od 2h (17:00-19:00) uz obaveznu prijavu radi ograničenih mjesta. 
Sav potrošni materijal osigurava Udruga u suradnji sa svim zainteresiranima!
PETAK je rezerviran za sve one koji uživate u pripovijedanju priča i gledanju dječjih predstava i dramskih igara: "VESELI PETAK: MALA PRIČAONICA PRIČA" od 18:00-19:00 (sa mogućnošću promjene termina).
Prostor udruge za ovu se prigodu pretvara u začaranu šumu iz koje će maštoviti članovi udruge pripovijedati priče i to na kreativna način! 

Program uključuje dječje predstava kao i dramskih igri a mjesto se treba rezervirati na vrijeme radi ograničenog br osoba  (max.20 osoba).

Više o terminima i početku rada grupa na INFO DANU UDRUGE BIRIKINA Pula u četvrtak od 17:00-19:00 sati!

(REX)

Facebook komentari