Danko Končar spasio NK Istru 1961

VELIKA POTREBNA SREDSTVA JE OSIGURALA FIRMA KERMAS ISTRA
Danko Končar kroz svoju firmu Kermas Istra osigurao je znatna sredstva za spas pulskog nogometnog prvoligaša, tako je već sada jasno da će Puljani dobiti licencu i da će morati kroz kvalifikacije protiv Varaždina osigurati prvoligaški status.

Kako neslužbeno saznajemo korporacija iza koje stoji Danko Končar spremna je i u budućnosti stajati iza NK Istre 1961 ukoliko se već spominjani investitori iz Španjolske predomisle i odustanu od investiranja u pulskog prvoligaša. Osim ove senzacionalne vijesti koja je definitivno injekcija za konačnu konsolidaciju Istre 1961, treba napomenuti da su tijekom dana dogovoreni i detalji oko renoviranja travnjaka, a radovi na njemu bi trebali započeti odmah po okončanju prvenstva.

Inače, ova gesta Končarove korporacije mogla bi biti dobra uvertira u stvaranju međusobnog povjerenja strateškog partnera pulskog škvera i lokalne zajednice. Međutim, nogometaši Istre 1961 u petak trebaju pak prvo osigurati kvalifikacije za ostanak u ligi a kako saznajemo predstavnici Kermas Istre trebali bi se danas prije treninga obratiti igračima i stručnom stožeru.

- Istra i Pula tijekom proteklih godina priuštili su mi niz poslovnih i osobnih zadovoljstava. Pomoć nogometnom klubu zbog toga za mene predstavlja ispunjenje moralne odgovornosti koju imam za ovu regiju i njezine ljude, rekao je Danko Končar.

(rex)

Facebook komentari