Dani Otvorenih vrata i upisi u radionice robotike

ČETVRTAK, 12. RUJNA
Društvo za robotiku Istra u četvrtak 12.09. od 17:00 do 18:00 sati će imati dane otvorenih vrata. 

Dođite u Centar za praktičnu robotiku Pula, Rizzijeva 40, u prostore Industrijsko-obrtničke škole Pula i upoznajte robote Boe-Bota, Dash, humanoidnog robota Alpha 1S, heksapoda, arduino mikrokontrolere, robota psa Aiba i druge robote, svoje buduće prijatelje. Moći ćete vidjeti i kako radi 3D printer, robotska ruka, CNC stroj, dronove, moći ćete upravljati robotom i gađati prstenac i još puno toga. Sigurni smo da će vam biti interesantno i zabavo.

Nakon završetka robotičke igraonice, odnosno, dana otvorenih vrata, Društvo za robotiku Istra će vršiti upis polaznika u početne radionice robotike za učenike od 4. do 8.razreda osnovne škole. Početne radionice za učenike osnovne škole će se održavati u periodu od 17.9. do 21.12. svakog ponedjeljka:

prva grupa: 8-12 učenika od 16:00 do 17:30 sati
druga grupa: 8-12 učenika od 17:45 do 19:15 sati

Omogućite vašoj djeci da upoznaju razne robote, da kroz zabavu i igru nauče programirati, da budu kreativni, da razvijaju maštu, ispunjavaju snove i grade samopouzdanje. Roboti sa svijetom komuniciraju preko senzora, mogu čuti zvukove, detektirati objekte, primjećivati pokrete, upravljati radom semafora, mogu spašavati žrtve u arenama koje simuliraju zgradu nakon potresa, mogu svirati i plesati, gađati u prstenac, igrati nogomet, mogu raditi sve što zamislite. Robotika je budućnost ove generacije. Omogućite vašoj djeci da od mladih dana uđu u svijet robotike, trenutno najpopularnije tehničke discipline koja objedinjuje informatiku, elektroniku, mikrokontrolere, energetiku, strojarstvo, matematiku,…

Više informacija o robotici na stranicama http://WWW.RobotikaIstra i www.HROBOS

(Rex)

Facebook komentari