Danas je započelo suđenje Goranu Raljeviću za pokušaj ubojstva sjekirom

SUĐENJE ĆE TRAJATI DO PONEDJELJKA 11. STUDENOG 2019.
Od danas, 6. studenog 2019. do petka, 8. studenog 2019., te u ponedjeljak, 11. studenog 2019. trajati će suđenje Goranu Raljeviću (41) iz Pule zbog optužbi da je počinio ubojstvo u pokušaju u listopadu prošle godine na Stoji u Puli, a Raljević se nalazi u istražnom zatvoru od događaja prošle godine.

Raljevića se sumnjiči da je 15. listopada 2018. oko 19.50 sati, na parkiralištu u Ulici Ljudevita Posavskog u Puli, fizički napao maloljetnog hrvatskog državljanina koji je prolazio pored njegovog vozila. Budući da je tada 40-godišnjak u jednom trenutku izvadio sjekiru, mladić je pobjegao prema obližnjem parku, gdje je zatekao dvojicu 19-godišnjaka i petoricu maloljetnika. Mladići su tada zatražili pomoć od 53-godišnjeg muškarca, no 40-godišnji počinitelj se verbalno sukobio i s njim, a potom ga je udario sjekirom u glavu. Kako bi spriječili daljnji napad na 53-godišnjaka, mladići su počeli udarati počinitelja te su mu oduzeli sjekiru.

U sukobu je tada lakše ozlijeđen maloljetnik, dok su 53-godišnjak i 40-godišnjak zbog težih ozljeda zadržani na liječenju pulskoj bolnici.
(rex)

Facebook komentari