Ciklus koncerata Glazbeni poučak u Puli - Frano Živković, gitara

KINO VALLI, UTORAK, 18.09.2018. U 12,30 SATI
U utorak 18.09.2018. započinje ciklus edukativnih koncerata Glazbeni poučak Pula i to koncertom u Dvorani Kina Valli u 12.30 sati,  nastupa Frano Živković, gitara iz Rijeke.

Mladi talent Frano Živković, višestruko je nagrađivani glazbenik koji svira od svoje treće godine. U dobi od osam godina završio je osnovnu glazbenu školu, svira gitaru, violinu, klavir, pjeva, aranžira i sklada. Pohađa teoretski smjer srednje glazbene škole i najmlađi je član Hrvatskog društva skladatelja. Frano je kao 10-godišnjak izdao svoj prvi album autorske glazbe, naziva "It's a Secret". Frano ima sada 14 godina.

Ulaz je slobodan - kao i na svim dosadašnjim programima.

Ciklus edukativnih koncerata namijenjen je učenicima osnovnih i srednjih škola, ali i široj publici. Slijedi dugogodišnju tradiciju rovinjskih koncerata za mlade, a cilj mu je predstaviti odabrane glazbene pojmove, instrumente, skladatelje, izvođače… Izlaganja su dvojezična, prezentacije multimedijalne i događanja interaktivna s publikom. Odabir tema odražava interes mlade publike koju anketiramo nakon svakog koncerta.Glazbeni poučak temelji se na stvaralaštvu domaćih kreativnih snaga, dosad se osim u Rovinju održavao u Pazinu, Vodnjanu Bujama i Medulinu,a od 2015. i u Puli. Autorice projekta su članice HDGU-ogranka Pula, Aleksandra Golojka i Nataša Dragun.

(rex)

Facebook komentari