Charlie Hunter i Lucy Woodward - još jedan uspješan koncert u INK Pula

2. BACKSTAGE LIVE PULA FESTIVAL
Nakon uspješnog nastupa američke pjevačice Somi, 2. Backstage Live Pula festival predstavio je sinoć koncert Charlieja Huntera & Lucy Woodward, odnosno drugi od ukupno četiri sjajna koncerta koji će se održati u Istarskom narodnom kazalištu ove godine.

Gitarist Charlie Hunter je u svjetskim okvirima poznat po istodobnom sviranju bas i gitarskih dionica na istom glazbalu. Široj javnosti poznat je kao autoritet za sviranje gitare sa sedam i osam žica. Na albumu “Music!Music!Music”, mu se pridružila i vrhunska pjevačica Lucy Woodward iz Londona koja zrači pozitivnom energijom i koja se sjajno uklopila unjegov projekt.

Lucy i Charlie su sasvim slučajno spojili njen moćan glas i njegovu gitarističku virtuoznost. Naime, Hunter je početkom prošle godine trebao krenuti na turneju s meksičkom glazbenicom Silvanom Estrada kojoj je odbijena viza samo nekoliko dana prije turneje. Trebala mu je hitno pjevačica i preko zajedničkog prijatelja je počela glazbena avantura s Lucy.

Od 2018. su na zajedničkoj turneji i nastupaju kao trio pa su se u tom sastavu i s materijalom s aktualnog albuma predstavili i u Puli.

Nakon Charlieja i Lucy Woodward, očekuju nas još dva koncerta i to Mingus Big Banda 29. listopada i Jason Moran & Bandwagona 12. studenoga 2019.

(rex/foto Elvis Malagić)

Facebook komentari