Specijalna bolnica najvišeg standarda i specijaliziranih usluga

BOLNICA S AMERIČKOM AKREDITACIJOM I U PULI
Specijalna bolnica Medico je u Hrvatskoj prepoznata kao pionir u kvaliteti i sigurnosti zdravstvene skrbi i lider međunarodnih akreditacija i certifikata. Prva je dobila certifikat kliničke izvrsnosti Američke akreditacijske međunarodne komisije (AACI). Uz potvrdu AACI standarda, Medico je od ove godine i nositelj Certifikata kvalitete sustava upravljanja EN 15224, najvišeg standarda bolničkih i specijaliziranih polikliničkih usluga.

Specijalna bolnica Medico je, nakon samo godinu i pol dana rada, dobila prestižni klinički certifikat i u Puli, nakon što je prva u Hrvatskoj prošla kroz postupak stroge američke akreditacije i taj certifikat dobila u Rijeci, 2017. godine. Riječ je o bolnici koja je osnovana u Rijeci 1991. godine i tijekom posljednjih 28 godina se stalno razvijala i podizala kvalitetu usluga, prvenstveno stavljajući naglasak na skrb i zaštitu pacijenata, a u Puli postoji od listopada 2017.

U Puli je Medico u samo godinu i pol dana postao prvi izbor velikog broja pacijenata. Prvenstveno je to zbog individualnog pristupa pacijentu i vrhunskih liječnika koji tamo rade, kao i moderne dijagnostike.

U Medicu, i u Rijeci i u Puli pažljivo i odgovorno brinemo za zdravlje naših pacijenata. Certifikati su samo jamstvo kvalitete naših zdravstvenih usluga i to po strogim američkim standardima. Oni naglašavaju sigurnost i zaštitu prava pacijenata te kvalitetno upravljanje rizicima i zaštitom podataka.

Ponovno je potvrđena naša predanost pacijentima, visoka stručnost i kvaliteta u radu našeg velikog tima liječnika, sestara i svih djelatnika bolnice. Potrebe pacijenata su nam na prvom mjestu, u što se i komisija osobno uvjerila - kaže dr. Kolić.

U Puli su pacijentima na raspolaganju najsuvremenije pretrage laboratorija i ultrazvučne dijagnostike, kao i niz pregleda i konzultacija s liječnicima iz kardiologije, ginekologije, dermatologije, gastroenterologije, urologije, otorinolaringologije, neurokirurgije, neurologije, oftalmologije, pulmologije... a pacijenti se obraćaju i za vaskularne probleme, konzultiraju se s anesteziolozima i kirurzima. Cijeli naš tim je na raspolaganju pacijentima, kako bi im u što kraćem roku pomogli, a posebnim akcijama dajemo mogućnost pacijentima da lakše riješe svoje probleme.

Tako smo za kolovoz ove godine pripremili posebnu akciju popusta od 10 posto za sve kirurške zahvate i endoskopije, znači kolonoskopije i gastroskopije koje obavljamo i u sedaciji, kako u Puli tako i u Rijeci. Upisi su upravo u tijeku.- naglašava dr. Kolić.

Sve dodatne informacije možete pronaći na službenoj stranici www.medico.hr ili ih posjetiti na adresi Rizzijeva ulica 101, u zgradi poznatoj kao Poliklinika Peharec na Vidikovcu.

(REX)

Facebook komentari