#BetterMeHrvatska večeras posebno nagrađuje!

POGLEDAJTE ŠTO MOŽETE OSVOJITI U KRATKIM NATJECANJIMA
Večeras Vas u The shipyard pubu u Puli očekuju i posebna kratka natjecanja tijekom #BetterMeHrvatska eventa, a naši spozori osigurali posebne nagrade za svaku kategoriju!

Maksimum čučnjeva u 1 min, nagrada od SRK Puls je: Kayak tura!
Duzina cca 7 km a tura traje cca 3 sata, a mozemo je prilagoditi vasim zeljama. Krece se sa Zelenike. Pristajemo na Galebovim stijenama, tocnije u spilji gdje imamo ronjenje sa maskama i podvodnim svijetlima (nasa oprema). Kompletnu avanturu fotkamo, cak i ispod vode. Fotke i video obrađujemo i iste su u visokoj rezoluciji (minimum 100 fotki). Imamo i frizider sa hladnom cugom (voda ili pivo) sto je ukljuceno u cijenu. Od opreme vam trebaju rucnici, odnosno oprema za more. Imamo i drybag tako da sa sobom mozete uzeti i telefone. Avantura je vođena sa nasim voditeljima. 

Ili treking utrke:

Kamenjak trek 07.10. (13 ili 25 km)

Svetica trek 23.12. (13, 25 ili 45 km)

Obje utrke boduju se za Istarski treking kup (http://www.itreking.com)

Maksimum Jumping Jack u 1 min, nagrada od Lash&beauty studio je: Tretman ugradnje extenzija trepavica!!!

Maksimum sklekova u 1 min, nagrada od Diving Pula je: Probno ronjenje s bocom (Introdive) s broda, maksimalna dubina 6 m, maksimalno trajanje 30 min, predavanje o osnovama ronjenja i probni uron s Instruktorom

Maksimum čučanj skokova u 1 min, nagrada od Metta SUP Stand Up Paddling je: NOVO predivno iskustvo, SUP Sunset Tour za 2 osobe!  “Zajamčen vam je izazov, a garantiramo i osmijeh na vašem licu. Iskusite mali raj na zemlji. Zaveslajte s nama i doživite jedinstveno iskustvo. Otkrijte zabavu u učenju dok se prilagođavate kretanju daske, kao i u konstantnom izazovu održavanja ravnoteže, pravilnom disanju i fokusu koji su potrebni da biste se održali na dasci. Prilikom vježbanja na otvorenom osjeća se istinsko jedinstvo s prirodom, ljudima i svemirom. Dođite i iskusite čaroliju, zaveslajte na SUP dasci!”

Maksimum marinaca u 1 min, nagrada od Adventure Park Pula je: Dnevna obiteljska karta za posjet Adrenalinskog parka u Puli!

Najduže vrijeme u plank izdržaju, nagrada od Talas Unlimited Yacting je: Aperitivo na predivnoj jedrilici Johnatan Silver za 4 osobe!

Najduže vrijeme u čučnju na zidu, nagrada od Aqua sports Verudela je: Panoramski let padobranom kojeg vuče gliser, za dvije osobe. Mogućnost izbora visine od 100m ili 200m, u trajanju od 15 minuta!

Maksimum triceps propadanja u 1 min, nagrada od obrta Gracija za masažu je: Masaža cijelog tijela u trajanju od 60 minuta!

Random izvlačenje izmedu sudionika koje kupe Adrenalinski paket za dvoje u sezonu 4, nagrada od ZEATOURSA je: JEDNODNEVNI IZLET U GARDALAND ZA 2 OSOBE!!!

Random izvlačenje izmedu sudionika koje kupe Adrenalinski paket u sezonu 4, nagrada od #BetterMeHrvatska je: PAMETNA FITNESS NARUKVICA!!!

Vidimo se večeras od 20.00 sati u The Shipyard pubu u Puli!

(rex)

Facebook komentari