Besplatan koncert Tribute Banda Dino Dvornik u Pomidoru

PETAK, 27.9. U 22 SATA
Koncert Tribute Banda Dino Dvornik lani je dva puta odgođan radi loših vremenskih uvjeta, pa je ove godine dogovoren i šator u slučaju kiše. Koncert će početi u petak, 27. rujna u 22 sata.

Tribute Band Dino Dvornik nastao je na inicijativu članova benda i supruge pokojne hrvatske legende u želji da njegov glazbeni opus i dalje živi na koncertnim pozornicama, te da se pozitivna energija ove glazbe prenosi na nove generacije i stare ljubitelje funk glazbe. Band je sastavljen od najboljih hrvatskih glazbenika koji su u raznim formacijama i periodima intenzivno surađivali na koncertima i studijskim projektima prerano preminulog kralja funka. Razveseliti će nas izvodeći Dinove svevremenske hitove poput ''Udri jače manijače'', ''Afrika'', ''Zašto praviš slona od mene'',''Ti si mi u mislima'', ''Hipnotiziran'' i dvosatnim, besplatnim koncertom.

Glazbenici koji su sastavni dio Tribute Banda Dino Dvornik sljedećeg petka u Pomidoru:

Vokal: NIKOLA MARJANOVIĆ vrhunski hrvatski vokalni izvođač poznat mnogima po hitovima grupe Radio Luxemburg ''Ako nemam te'', sa Songkillersima hitom ''Dio mene'', a može se pohvaliti i zapaženim obradama Dinovih pjesama sa grupom Sane.
Gitarist: ALEN SPADA vrsni domaći gitarist, prijatelj je Tribute Banda.
Bassist: ZVONIMIR BUČEVIĆ BUČ jedan je od originalnih članova Songkillersa koji su 1995. snimili jedini Dinov live album ''Live in Munchen''.
Klavijaturist: GOJKO TOMLJANOVIĆ je višestruko nagrađivani hrvatski klavijaturist. Zapažene rezultate ostvario je u suradnji na hitovima ''Afrika'', ''Žigolo'', i albuma ''Live in Munchen'', ujedno je poznat kao i suradnik Josipe Lisac i The Bastardza.
Bubnjevi: KRISTIJAN ZORJAN danas surađuje sa Danijelom Martinović, Vannom i mnogim poznatim hrvatskim muzičarima.
Sax: IVICA PREMELČ je frontman Tribute Banda Dino Dvornik i bivši suradnik Songkillersa iz kasnijeg perioda benda, danas je saksofonist Prljavog kazališta.

U sklopu koncerta poznati hrvatski proizvođač pića osigurava i party sa hostesama i poklonima.

(Rex)

Facebook komentari