Aquapark Istralandia: Bazeni s valovima, hidromasažom i dječiji bazen + PROMO VIDEO

NAGRADNA IGRA + PREDSTAVLJANJE BAZENA
Istralandia nudi bazene koji su puno više od osvježenja: oni će vas rashladiti i zabaviti u isto vrijeme! Odaberite opuštanje uz hidromasažu ili uživanje u valovima. Za najmlađe tu su posebno uređeni bazeni malih dubina, s čitavim nizom sadržaja za sigurnu igru na vodi.    

 

  • Valovi koje smo osmislili za vašu zabavu poprimaju različite forme i visine pa možete uživati u  dijamantnim ili dvostrukim valovima, čak i onim visokima do jedan metar i pol, namijenjenima simulaciji surfanja. Neovisno o tome želite li plutati na madracu i čitati  ili plivati ususret valovima koji podsjećaju na oceanske, u svakom trenutku posve ste sigurni.

Ovaj bazen pogodan je i za organizaciju plivačkih natjecanja…

Površina bazena: 2.500 m2
Visina vode: od 0 do 1,80 m

 

  • Hidromasažni bazen prostire se na dva nivoa koje objedinjuje i spaja vodeni slap. Na gornjem nivou smješteni su zaljevi s hidromasažnim klupama i krevetima za relaksaciju, a donji dio, namijenjen je plivanju i uživanju u vodi.

Površina bazena: 900 m2
Visina vode: 0.80-1.30 m

 

  • Bazen namijenjen dječjim radostima male je dubine kako bi u njemu nesmetano mogla uživati i igrati se djeca svih uzrasta. Ovaj vodeni svijet krase razne atrakcije poput vodenog dvorca, gusarskog broda, tobogana s nekoliko staza, igraonice na vodi: žaba, hobotnica, tuš-klaun, kao i brojni vodeni efekti.

Površina bazena: 1000 m2
Visina vode: 0 – 0.40

Slijedeći tjedan predstavljamo tobogane....

Regional Express vodi svoje čitatelje u aquapark Istralandiu. Za vas imamo paket od dvije (2) ulaznice koje možete iskoristiti do kraja sezone. NAPOMENA: djeca niža od 1metar imaju besplatan ulaz, tako da osvojenim ulaznicama može uživati cijela obitelj.

Da bi osvojili ulaznice, dovoljno je da podijelite/share (public/javno) objavu na svom Facebook profilu i pratite drugi dan na Regionalu. Dobitnike ćemo objaviti sutra ujutro > u komentarima ove Facebook objave <. (REx)

Video vezan uz članak

Facebook komentari