Aktiviran dodatni broj i e-mail Stožera civilne zaštite Općine Medulin

U SVRHU IZDAVANJA PROPUSNICA
Zbog iznimno velikog broja telefonskih poziva i e-mailova zaprimljenih tijekom jučerašnjeg i današnjeg dana Općina Medulin aktivirala je još jedan telefonski broj i e-mail na koji se mještani mogu obratiti u svrhu izdavanja propusnica za napuštanje mjesta prebivališta i stalnog boravka. Napominjemo da se djelatnici Općine Medulin javljaju redovito i žurno, no molimo mještane za razumijevanje i strpljenje obzirom da je riječ o iznimnim situacijama s velikom količinom poziva i e-mailova.

Brojevi telefona na koje se možete obratiti su: 099/ 267-5692099/275-1760 ili putem e-maila na: korona@medulin.hr ili marko.cukon@medulin.hr .

Dežurni telefoni Stožera civilne zaštite Općine Medulin dostupni su od 08:00 – 20:00 sati.

Radi dostupnosti pacijentima pod sumnjom na zaraženost virusom Covid-19 Stožer civilne zaštite Istarske županije u suradnji s Istarskim domovima zdravlja uveo je telefonski broj na kojima su liječnici dostupni od 0-24 sata na broj telefona 095/4321 875.


Podsjećamo, Stožer civilne zaštite Općine Medulin može Vam izdati propusnicu samo u sljedećim slučajevima:
– ukoliko Vam je potrebno da napustite područje Općine Medulin zbog vitalnih obiteljskih razloga, njege i pružanja skrbi djeci ili starijim osobama odnosno kupnje hrane i osnovnih potrepština.

Za kretanje unutar općine Medulin nije Vam potrebna propusnica.

Ukoliko je potrebno da netko iz drugog područja pruži Vama skrb unutar Općine Medulin toj osobi propusnicu izdaje nadležni Stožer civilne zaštite područja u kojem ta osoba ima prebivalište.

U slučaju odlaska na posao izvan Općine Medulin propusnicu izdaje Vaš poslodavac.

U slučaju zdravstvenih razloga propusnicu izdaje izabrani liječnik obiteljske medicine.

(Rex)

Facebook komentari