Zajednički koncert Matije Cveka i Marka Kutlića sutra na Kaštelu

Zajednički koncert Matije Cveka i Marka Kutlića sutra na Kaštelu-129341

ČETVRTAK, 11. KOLOVOZA, PULSKI KAŠTEL, U 21:30
Nakon zajedničkog hita 'Zaplesala je s ljetom' ovi dečki odlučili su nastaviti suradnju. Zajedničkim su koncertima već oduševljavali publiku, a sada će to još jednom ponoviti na pulskom Kaštelu.

Jedan od najprepoznatljivijih i najboljih mladih vokala u regiji, karizmatični pjevač Marko Kutlić iza sebe već ima niz hitova, a svakom novom pjesmom dopire do sve šireg kruga publike. "Budi moja noć", "Suviše sam njen", "Uz nju" te posljednja pjesma "Budiš me", s kojom se predstavio na Splitskom festivalu, samo su neki od hitova koji će odjekivati pulskim Kaštelom 11. kolovoza.

U posljednjih nekoliko godina Matija Cvek se ističe kao jedno od najbrže rastućih glazbenih imena nove generacije. Svoju uzlaznu putanju započinje već s prvom pjesmom, baladom “Visine”, kojom osvaja širu publiku, nakon čega slijedi niz uspješnih i zamijećenih singlova poput pop-funk pjesme “Praviš me ludim”, funk poslastice “Probudi se”, nastale u suradnji sa Sašom Antićem i Mladenom Badovincem iz TBF-a, piano balada “Nasloni se” s Matijom Dedićem…

Kao kruna njegove dosadašnje karijere ističe se debitantski album “Izbirljivo i slučajno”, objavljen u travnju prošle godine, koji je očarao i publiku i kritiku te se istaknuo kao jedno od ponajboljih pop izdanja domaće glazbene scene. U prilog tome govori i činjenica kako je upravo ovaj album ovogodišnji dobitnik nagrade Porin u kategoriji Najbolji pop album godine, dok je za pjesmu “Ptice” Matija Cvek nagrađen i Porinom za Najbolju mušku vokalnu izvedbu.

Ulaznice za koncert Marka Kutlića i Matije Cveka možete nabaviti u sustavu Entrio.

(Hana Radolović)

Video vezan uz članak