ZA VALENTA OD SRCA: Humanitarna Srednjovjekovna večer u kaštelu Morosini-Grimani

ZA VALENTA OD SRCA: Humanitarna Srednjovjekovna večer u kaštelu Morosini-Grimani-144916

PETAK, 17. SVIBNJA, OD 19 DO 22 SATA, SVETVINČENAT
Budite dio humanitarne Srednjovjekovne večeri u Kaštelu Morosini-Grimani, pod nazivom "Za Valenta od srca" i podržite Valentov oporavak. 

Datum održavanja je 17. svibanj (petak), u vremenu od 19 do 22 sata u kaštelu Morosini-Grimani, Svetvinčenat. Ulaz je besplatan te će funkcionirati na način da svatko donira koliko može i želi. Podsjećamo, Valent Hrvatin nedavno je pretrpio infarkt prednje spinalne arterije, a ovom predstavom će se prikupljati sredstva za rehabilitaciju i smještaj.

Prikupljenim sredstvima plaćat će se troškovi rehabilitacije i smještaja prema ispostavljenim računima od strane poliklinike Glavić. Kroz 12 tjedana, poliklinika će pružati Valentu uslugu rehabilitacije i smještaja uz pratitelja. Na smještaj su se odlučili iz razloga što je Valent ostao nepokretan od vrata prema dolje, te bilo kakav smještaj u nekom drugom prostoru zahtijeva iznimne organizacijske i sve druge izazove, budući da je sanitetski prijevoz neugodan za pacijenta i skuplji od smještaja. Također će se pokriti ostali dodatni troškovi liječenja i transporta.

Financijska sredstva u okviru humanitarne akcije prikupljat će se na transakcijskom računu, IBAN broj: HR5923400091511274493 otvorenom za humanitarnu akciju kod Privredne banke Zagreb d.d.

Svaka vaša donacija bit će od neprocjenjive važnosti za Valentov oporavak. Dođite i podržite ovu humanitarnu akciju, zajedno možemo napraviti veliku razliku.

(REX)