“Yo no puedo”: Novi singl mladog pulskog repara Michaela Stenta

“Yo no puedo”: Novi singl mladog pulskog repara Michaela Stenta-139382

POZNATIJI KAO MICHAELCOOLM
Pulska glazbena scena dobila je osvježenje u obliku novog singla pod nazivom "Yo no puedo" koji potpisuje mladi i talentirani reper Michael Stenta, poznatiji kao MichaelCoolM. 

Spot za pjesmu "Yo no puedo" snimljen je na slikovitim lokacijama u Puli, a MichaelCoolM ističe da je želio prikazati široku perspektivu života mladih ljudi u gradu. Iako se u pjesmi spominju klasični balkanski stereotipi poput droge, alkohola i problema s autoritetima, MichaelCoolM naglašava da su ti elementi simbolični i služe kao kritika predrasuda i stereotipa koji okružuju mlade ljude.

Pjesma "Yo no puedo" u stvarnosti govori o mladim ljudima, posebno "052 gang", koji žele ostvariti svoje snove i ciljeve unatoč izazovima s kojima se susreću. Ova pjesma potiče mlade da se ambiciozno bore za svoje snove i ne čekaju, već djeluju odmah.

Spot za pjesmu donosi dinamične i atraktivne kadrove, uključujući potjeru policije kroz Pulu, spektakularno bacanje novca i snimke iz zraka dobivene dronom. Cijeli projekt za pjesmu "Yo no puedo" realizirala je ekipa iz produkcije JustShoot, koja je uspjela donijeti novu dimenziju glazbenog videa.

MichaelCoolM ističe da je snimanje ovog spota bilo nezaboravno iskustvo i zahvaljuje cijeloj ekipi koja je doprinijela realizaciji ovog glazbenog projekta.

Osim "Yo no puedo", 052 gang priprema još mnogo kvalitetnih projekata. Njihovu glazbu možete pratiti na različitim glazbenim kanalima, uključujući @zunamirecords, @Ruben Records, @Zepelin Records te na mnogim samostalnim kanalima.

(REX)